Home POGLEDI TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

454
0
SHARE

Putin je učinio ono što bi bilo koji pragmatični lider uradio – izveo je proces što lakše i što bezbolnije je mogao. Velika većina Rusa pati već decenijama. Zato je on uvek gledao da radi sa onima spremnima na saradnju. Kada su morali da biraju da li će biti izgnani ili će se pridružiti pokretu, oligarsi koji cene svoje ruske korene lako su se odlučili.

Zatim je tu pitanje koje muči one koji tvrde da je Putin u istom košu sa Rotšildima, zapadnom elitom, NWO (Novim svetskim poretkom), Iluminatima, Svetskom vladom iz senke, federalcima, AAA itd.

Kao predsednik i premijer nekada veoma moćne nacije, kako je on mogao da obustavi sve normalne međunaordne odnose usred restrukturiranja nacije? Samo kroz vitalnu trgovinu sa Evropom je Rusija mogla da skupi dovoljno novca da preživi poteškoće. Zbog preživljavanja, sporazumi su kreirani bilo kada, bilo gde i sa bilo kim.

Na kraju su tu oni koji kažu da se Putin nesvesno koristi kao kontrolna opozicija. Da li stvarno misle da Putin nije svestan mnogih igara koje igraju obaveštajne službe AAA?

On je bio u KGB-u gde je dobio znanje kakvo samo Komitet za državnu bezbednost može da osigura. Samo to znanje moglo je da mu omogući da izvede uspešnu rehabilitaciju nacije od 1999. godine, bez da ga neko ubije.

Samo dobro povezani bivši KGB operativac i dobro informisani bivši direktor FSB (Federalne službe za bezbednost) mogao je da ostvari potrebnu podršku koja će ga održavati nepovređenog u proteklih 15 godina.

Webtribune.rs

Izvori: Anna Smolchenko, Paul Craig Roberts, William Engdahl, themillenniumreport, stateofthenation

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here