Home POGLEDI TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

842
0
SHARE

Boris Jeljcin je nosio najveći teret budući da je bio predsednik u vreme kada su oligarsi krali sve što su stigli. Njegov problem s pićem i srčani problemi verovatno su nastali kao rezultat čitave šarade. Ipak, on je znao da će Rusija, u budućnosti, u rukama Vladimira Putina, biti „zaštićena“.

Isto tako kao što su lešinarski kapitalisti iz Rusije i sa Zapada izvršavali svoje planove za pljačkanje Rusije, tako je i ultratajna grupa ruskih patriota i nacionalista, odanih političara i vladinih zvaničnika kovala još jači pakt da to sve povrati… kada dođe vreme za to.

CIA, poznata i kao Kompanija, direktno je bila umešana u ovu prevaru veka
Da li iko može da poveruje da je CIA pokušala da se predstavi kao da nije predvidela ovaj monumentalni i neparalelni kolaps, naročito pošto je Kompanija vukla sve konce i pritiskala dugmiće nakon kojih je usledila detonacija?

CIA je čak otišla toliko daleko da je pokušala medijima da ubedi američku javnost (ali i svetsku) da su „istinski“ podbacili po ovom pitanju. Toliko je jaka bila njihova namera da sakriju pravu šemu počinjenu protiv ruskog naroda i bivših republika koje su sačinjavale sovjetski blok, da je CIA radila sve što je bilo u njenoj moći da zataška umešanost SAD.

Kompanija, na kraju krajeva, nosi direktnu odgovornost za poštovanje svih međunarodnih sporazuma AAA. Međutim, u slučaju Rusije, njihove procene i strateške analize nisu ispunile ciljeve. Oni su toliko pogrešili da se sada sa sigurnošću može reći da je CIA ta koja je na kraju prevarena.

Možda je bilo i nekih ljudi na pozicijama CIA-e koji su obavestili ruske kolege o raznim šemama koje zapadni banksteri vode od Sankt Peterburga do Vladivostoka.

Sada je jasno zašto su ruski oligarsi pobegli u London, Tel Aviv i Njujork Siti
Ima li boljeg načina da se oligarh zaštiti od ruskih optužbi nego da potraži punopravnu zaštitu od CIA-e, MI6 i MOSSAD-a.

Čak je i nedavno oslobođeni bivši direktor kompanije Yukos, Mihail Kodorovski proveo više vremena u SAD čekajući novu rusku revoluciju. Tu je i svetski prvak u šahu, Gari Kasparov koji neprekidno govori američkoj političkoj uspostavi koliko je „opasno“ Putinovo uzvišeno vođstvo.

Izgleda da niko od njih ne razume da nije više 1917. godina i da Vladimir Putin nije car Nikolaj Romanov. Oni takođe ne shvataju da su se mnoge njihove kolege oligarsi i politički

pioni u domovini suočili sa užasnom sudbinom, za razliku od onih koji su se složili sa Putinovim planom za jaku i suverenu Rusiju. Nijedan od oligarha ne može ni da dodirne Putina sada kada je državna moć poverena volji Kremlja.

Ukrajina: Još jedan koordinirani prevrat CIA

Ono što je naročito interesantno kod dinamike poteza koji se odigravaju na trenutnoj globalnoj geopolitičkoj šahovskoj tabli jeste da Zapad uopšte ne krije svoje metode i motive za potkopavanje Rusije.

Nedavni prevrat u Kijevu i revolucija u Ukrajini pružaju savršeni primer još jednog kolapsa izvršenog u istorijskoj orbiti Rusije. Ovde su ponovo cionistički oligarsi povezani sa SAD, Velikom Britanijom i Izraelom postavljeni na ključne nacionalne položaje. Još jednom je plan igre AAA izvršen prema pravilima korišćenim za vreme raspada SSSR uz milijardere-oligarhe koji preuzimaju kontrolu nad bogatstvom Ukrajine.

Mnogi to ne znaju, ali u toku je plan Moderne države Izrael da se vrati u svoju originalnu domovinu u Ukrajini. Istočna Ukrajina je nekada bila deo carstva Kazarija za vreme kada je judeizam odabran od strane kralja kao zvanična religija države.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here