Home POGLEDI TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

842
0
SHARE

Nuklearna oružja koriste se za izjednačavanje

Rusija je, za razliku od svih ostalih država koje su podlegle angloameričkoj agresiji, uspela da razvije znatnu nuklearnu tehnologiju za vreme Hladnog rata. Zapad nije mogao da očekuje da  će jednog dana Rusija iskoristiti nuklearnu tehnologiju u slučaju mogućeg rata.

Zapadni predatorski kapitalisti takođe nisu mislili da će najbogatiji čovek u Rusiji – Mihail Kodorovski – ležati u zatvoru 10 godina. Obzirom da je on bio njihov glavni čovek za potkradanje ruske nafte i rezervi gasa, čitava šema je propala.

Kada su oligarski izgubili svoju moć, novac i uticaj, Zapadu je preostalo samo da se osloni na sirovu snagu, koja je evidentna u Ukrajini. Angloamerička osa zna samo da preti, ucenjuje i ubeđuje i na taj način potčinjava nemoćne nacije širom sveta već decenijama.

Međutim, sad kada je Ruska federacija preispitala svoje nuklearne kapacitete i postavila ključna sredstva na svojoj zapadnoj granici, njen taktički odgovor i strateška spremnost nikad nisu bili bolji. Ovakvo stanje predstavlja veliku prepreku za planove za Novi svetski poredak AAA, a da ne pominjemo još veći izazov koji predstavlja rastući savez BRICS-a.

Zahtev Rusije za poštovanje nacionalnog suvereniteta predstavlja veći svetski pokret
Rusiju u njenim naporima ne podržava samo savez BRICS-a, već i druge nacije, npr. Mađarska, koja se svađa sa Evropskom unijom. Kada države poput Kine, Rusije, Indije, Brazila, Južne Afrike, Venecuele, Bolivije i Ekvadora javno izraze svoje mišljenje o američkoj hegemoniji, čitav svet će obratiti pažnju. Tu se javlja prava moć iza Vladimira Putina.

Knjige o istoriji će jednog dana pokazati da se svetska zajednica skupila oko moralnog stava koji je predvodio Vladimir Putin u drugoj deceniji novog milenijuma. Ruski narod nije jedini koji u potpunosti podržava svog predsednika. Isto čini i stanovništvo Kine, Indije i mnogih drugih nacija. Prodornost interneta je olakšala dolaženje do saznanja šta se zapravo dešava u svetu.

Bez obzira šta se priča o Vladimiru Putinu, njegov narod ga u potpunosti podržava. Oni znaju da on čini sve da  zaštiti Rusiju. Pored toga što brine za ruski narod, on brine i za sve ostale narode, pa čak i one koji neumorno antagonizuju Rusiju. Ovakav neobičan stav je veoma redak i zbog toga Putinu zavide svi lideri sveta.

Reči „Staraj se o Rusiji“ bukvalno su postale moralni i politički oslonac Rusije
Nekadašnji potpukovnik KGB-a konačno ostvaruje želju svog prethodnika. Međutim, upravo zbog toga, on se našao na meti vojne i ekonomske mašine.

Ipak, u odnosu na Džona Kenedija, koji je kratko bio na vlasti, Putin oko sebe poseduje jak zaštitni zid. On je znao da, ako će težiti ka ostvarenju Jeljcinove poslednje želje, mora da se obezbedi. Na kraju krajeva, AAA tim nikada ne igra pošteno i uvek krši pravila.

Putin je znao da bi se samo izdajica pokorio zahtevima AAA i da će zakon i narod stati na njegovu stranu kada se reši oligarha i njihovih zapadnih sponzora. Naravno, to je izazvalo bes Rotšildovih i Rokfelerovih, Saveta inostranih odnosa, Kraljevskog instituta za međunarodne afere, Trilateralne komisije i Bilderberg grupe.

Mudri Putin je znao da će njegova mandat biti sa najviše posledica u modernoj eri, kako za Rusiju, tako i za ostatak sveta. Njega to nije obeshrabrilo, već ga je ojačalo, pogotovo zato što zna da su narod Rusije, ali i drugi narodi širom sveta na njegovoj strani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here