Home POGLEDI BIVŠI KANADSKI MINISTAR OBRANE ZATRESAO PLANETU: 4 VRSTE VANZEMALJACA VEĆ HILJADAMA GODINA...

BIVŠI KANADSKI MINISTAR OBRANE ZATRESAO PLANETU: 4 VRSTE VANZEMALJACA VEĆ HILJADAMA GODINA ŽIVE NA ZEMLJI (ŠOK VIDEO)

6815
0
SHARE

Pol Helier, nekadašnji kanadski ministar obrane, tvrdi da je većina venzemljana dobronamerna prema ljudima i da je razočarana kako vladamo vlastitom planetom.

Pol Helier , nekadašnji kanadski ministar odbrane koji je državi na toj poziciji služio tokom šezdesetih godina , ponovo je smelo istupio u javnosti i izneo nekoliko tvrdnji koje će zanimati sve zainteresovane za ufologiju.

Tokom gotovo polusatnog razgovora sa novinarkom Sopho Ševarnazde (Russia Todai) , Hellier je izjavio da najmanje četiri vrste vanzemaljaca već hiljadama godina posećuju Zemlju , da ih za sada znamo za osamdesetak, te da neki izgledaju poput ljudi do te mere da ne biste na ulici primetili razliku.

Ponovio je da neke od vrsta već sarađuju sa vladama pojedinih država, te da mnogo toga što danas koristimo jest ono čemu su nas naučili (mikročipovi , led svetla, neprobojni prsluci … ). Većina vanzemaljaca je dobronamerna

Govoreći o vrstama, kazao je i to da je većina dobronamerna te da uvek žele pomoći čovečanstvu, dok postoje dve vrste čije su namere zasad nepoznate.

Vanzemaljci prihvataju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo da upravljamo njom kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji.

Na primer, time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima.

Više puta su nas upozorili da se počnemo menjati i voljni su nam pri tome pomoći , ali samo ako smo sa tim saglasni, ako to sami zatražimo – izjavio je između ostalog Helier .

Pogledajte ceo intervju:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here