Home POGLEDI TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

842
0
SHARE

Ti kazarski sledbenici judeizma žele da uspostave Aškenazi jevrejstvo. Tokom vekova migracije kroz Rusiju, ali i sve delove istočne, centralne i zapadne Evrope, Aškenazi su postali najbogatija i politički najmoćnija religijska grupa u Evroaziji.

Zapravo, Modernu državu Izrael (MSI) formirao je cionistički pokret koji je potekao od Aškenazija. Međutim, eksperiment MSI ne ide po planu. Većina tih Jevreja koji su emigrirali iz Rusije u Ukrajinu, ali i mnogi koji su pobegli iz Evrope tokom progona pred Drugi svetski rat i posle Drugog svetskog rata sada shvataju da su skočili sa tiganja u vatru.

Dalje, mnogi Jevreji tek sada shvataju da je kulturni stres koji su izazvali Prvi i Drugi svetski rat namerno nanesen kako bi se Jevreji lakše primorali da se nastane u stranom delu pustinje, okruženi muslimanima i arapima, koji su gledali kako se Palestina otvoreno krade od njihove braće. Nezgodan potez, pogotovo ako je komšiluk naoružan projektilima.

Ovde postaje logično otkud plan za ponovno naseljavanje Ukrajine. Mnogim Izraelcima evropskog porekla bilo bi prijatnije na kontinentu koji je podalje od mogućih projektilskih napada. Zato je Ukrajina odabrana od strane cionističkog vođstva kao pozicija za povlačenje. Trenutni režim Moderne države Izrael potpuno je neodrživ.

Posledično, Bliski istok se pretvorio u ogromno bure baruta spremno da eksplodira čim Izrael odluči da pređe liniju. Svaka normalna osoba koja živi u tako zapaljivom okruženju bi što pre htela da se premesti negde drugde, pa što ne bi u Ukrajinu, domovinu svojih predaka?

Koalicija SAD-Velika Britanija-EU-Ukrajina pokazivala je svoje prave namere od samog početka

Od samog početka isceniranog građanskog rata u Ukrajini, zapadne sile su otkrile svoje namere stvorivši novi „evropski Izrael“. Odstranjivanje ruskog jezika i uvršćavanje hebrejskog jezika kao drugog zvaničnog jezika u Ukrajini je samo jedan od očiglednih poteza ka uspostavljanju nove izraelske enklave.

Svo to vreme AAA optužuje Rusiju da pokušava da stvori novi region – Novorusiju – iliti drugim rečima Novu Rusiju. Takva prevara je preokrenula sumnju sa prave zavere, a naročito je interesantno kako Izrael sve vreme ćuti tokom ovog isceniranog građanskog rata.

Ne samo da bi takav „evropski Izrael“ obezbedio visoko stratešku poziciju sa koje bi se olakšala destabilizacija Rusije, već bi AAA mogla i da koristi Ukrajinu za mešanje u Evropsku uniju.

Isto kao što je Izrael iskorišćen da poremeti čitav Bliski istok decenijama, tako se nova Ukrajina sprema za sličnu funkciju Izraela u Evrozoni koja postepeno postaje neprijateljski nastrojena prema jevrejskom stanovništvu i njihovim interesima.

Kada je neofašističko vođstvo u Kijevu pustilo vojsku na urbane i ruralne oblasti istočne Ukrajine, postalo je očigledno da je u pitanju veća agenda od prostog etničkog čišćenja.

Mnogi izveštaji vlasti uključivali su masakre civila i razorno uništenje infrastrukture stanovništva koje govori ruski. Neki su čak i insinuriali da je u pitanju postepeni plan sistematskog genocida.

Stara carstva moraju umreti da bi se napravilo mesta za pravu globalnu transformaciju koju Putin promoviše

Ako se AAA vodi jednim konkretnim ciljem onda je to nezadrživa žeđ za naftom i prirodnim gasom. AAA je toliko zavisna od ugljovodoničnih goriva da je petrodolar ubrzo

postao svetska rezervna valuta. Jačina toliko održive potražnje za naftom kao izvorom energije sada je, međutim, dostigla kritičnu tačku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here