Home POGLEDI TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

454
0
SHARE

On je znao da, ako će težiti ka ostvarenju Jeljcinove poslednje želje, mora da se obezbedi. Na kraju krajeva, AAA tim nikada ne igra pošteno i uvek krši pravila.

 

Putin je znao da bi se samo izdajica pokorio zahtevima AAA i da će zakon i narod stati na njegovu stranu kada se reši oligarha i njihovih zapadnih sponzora.

Naravno, to je izazvalo bes Rotšildovih i Rokfelerovih, Saveta inostranih odnosa, Kraljevskog instituta za međunarodne afere, Trilateralne komisije i Bilderberg grupe.

Mudri Putin je znao da će njegova mandat biti sa najviše posledica u modernoj eri, kako za Rusiju, tako i za ostatak sveta. Njega to nije obeshrabrilo, već ga je ojačalo, pogotovo zato što zna da su narod Rusije, ali i drugi narodi širom sveta na njegovoj strani.

Kada moć naroda širom sveta počne da se okuplja oko ciljeva koje Putin predstavlja, promena koja se već dugo očekuje doći će brzo i besno. Zaista, globalna transformacija leži iza ugla – sasvim novi svetski poredak označen poštovanjem nacionalnog i ličnog suvereniteta.

vbjdhgu384832614

Budućnost sveta je u rukama Rusije

„Kroz Rusiju dolazi nada za svet. Ne u istom smislu kao u komunizmu ili boljševizmu, već sloboda kao sloboda! Da svaki čovek živi za bližnjeg svog. Ovde se rađa jedan princip. Biće potrebne godine da se iskristališe, ali iz Rusije će poteći nada za ceo svet“ – Edgar Kejs

Rusija je uvek bila nacija filozofa poput Tolstoja i Dostojevskog koji su kovali nacionalnu svest još od 19. veka. Uzimajući u obzir tek nedavno oslobađanje od bezbožničkog Marksizma, Rusi su ponovo prigrlili mističnu tradiciju ruske pravoslavne crkve.+

 

S obzirom na ovu duboku kulturnu trasformaciju, stvara se potpuno novi set uma. To je očigledno set koji neumoljivo teži konzervativnijem i tradicionalnijem društvu, koje se kreće u suprotnom smeru od zapadnih društava.

Putin je toga svestan. On gleda da nikoga ne uvredi, ali istovremeno neće pustiti ludake da trče po ludnici kao u angloameričkoj osi, niti će dopustiti da vrednosti, principi, običaji i tradicije manjina dominiraju ruskom kulturom.

Sada je očigledno da se zagreva opasan rat između Putinove Rusije i Obamine Amerike, a bitka u Ukrajini je samo jedan od najskorijih dokaza za to. I Rusija i Kina sada smatraju da su njihove geopolitičke pozicije ugrožene.

Gde god da se nalaze energetski resursi, ratovi postaju apokaliptični toliko da se svi pitaju da li je Treći svetski rat odmah iza ugla.

Srećom, Putinova Rusija neće dozvoliti da bude uvučena u scenario Trećeg svetskog rata, kao ni Đinpingova Kina i Modijeva Indija. Svet treba da zahvali Vladimiru Putinu zbog njegovog trezvenog odgovora na konflikte, okršaje, zastupničke invazije itd., koje redovno namešta AAA.

Ruski narod poštuje Putina kao vođu koji se veoma zaštitnički odnosi prema domovini. Razumljivo je što ga porede sa Petrom Velikim.

Velike količine lažnih informacija se danas šire internetom o Vladimiru Putinu. Prva laž ga povezuje sa oligarsima koji su još uvek na svojim položajima u Rusiji. Putin je nasledio ekonomski nered bez presedana i finansijsku katastrofu.

Takođe je primoran da se bavi sveprisutnim političkim problemima i endemskom korupcijom na vlasti. Sve vreme je morao da manevriše kroz društvene, filozofske i religijske transformacije. Obzirom na to, nije li logično da je morao da stekne što više prijatelja pre samog raščišćavanja?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here