Home POGLEDI TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

TAJNA ISTORIJA: ZBOG ČEGA JE PUTIN DOŠAO NA ČELO RUSIJE

842
0
SHARE

Kada moć naroda širom sveta počne da se okuplja oko ciljeva koje Putin predstavlja, promena koja se već dugo očekuje doći će brzo i besno.

 Zaista, globalna transformacija leži iza ugla – sasvim novi svetski poredak označen poštovanjem nacionalnog i ličnog suvereniteta.

Budućnost sveta je u rukama Rusije

„Kroz Rusiju dolazi nada za svet. Ne u istom smislu kao u komunizmu ili boljševizmu, već sloboda kao sloboda! Da svaki čovek živi za bližnjeg svog. Ovde se rađa jedan princip. Biće potrebne godine da se iskristališe, ali iz Rusije će poteći nada za ceo svet“ – Edgar Kejs

Rusija je uvek bila nacija filozofa poput Tolstoja i Dostojevskog koji su kovali nacionalnu svest još od 19. veka. Uzimajući u obzir tek nedavno oslobađanje od bezbožničkog Marksizma, Rusi su ponovo prigrlili mističnu tradiciju ruske pravoslavne crkve.

S obzirom na ovu duboku kulturnu trasformaciju, stvara se potpuno novi set uma. To je očigledno set koji neumoljivo teži konzervativnijem i tradicionalnijem društvu, koje se kreće u suprotnom smeru od zapadnih društava. Putin je toga svestan. On gleda da nikoga ne uvredi, ali istovremeno neće pustiti ludake da trče po ludnici kao u angloameričkoj osi, niti će dopustiti da vrednosti, principi, običaji i tradicije manjina dominiraju ruskom kulturom.

Sada je očigledno da se zagreva opasan rat između Putinove Rusije i Obamine Amerike, a bitka u Ukrajini je samo jedan od najskorijih dokaza za to. I Rusija i Kina sada smatraju da su njihove geopolitičke pozicije ugrožene. Gde god da se nalaze energetski resursi, ratovi postaju apokaliptični toliko da se svi pitaju da li je Treći svetski rat odmah iza ugla.

Srećom, Putinova Rusija neće dozvoliti da bude uvučena u scenario Trećeg svetskog rata, kao ni Đinpingova Kina i Modijeva Indija. Svet treba da zahvali Vladimiru Putinu zbog njegovog trezvenog odgovora na konflikte, okršaje, zastupničke invazije itd., koje redovno namešta AAA.

Ruski narod poštuje Putina kao vođu koji se veoma zaštitnički odnosi prema domovini. Razumljivo je što ga porede sa Petrom Velikim.

Velike količine lažnih informacija se danas šire internetom o Vladimiru Putinu. Prva laž ga povezuje sa oligarsima koji su još uvek na svojim položajima u Rusiji. Putin je nasledio ekonomski nered bez presedana i finansijsku katastrofu.

Takođe je primoran da se bavi sveprisutnim političkim problemima i endemskom korupcijom na vlasti. Sve vreme je morao da manevriše kroz društvene, filozofske i religijske transformacije. Obzirom na to, nije li logično da je morao da stekne što više prijatelja pre samog raščišćavanja?

Putin je učinio ono što bi bilo koji pragmatični lider uradio – izveo je proces što lakše i što bezbolnije je mogao. Velika većina Rusa pati već decenijama. Zato je on uvek gledao da radi sa onima spremnima na saradnju. Kada su morali da biraju da li će biti izgnani ili će se pridružiti pokretu, oligarsi koji cene svoje ruske korene lako su se odlučili.

Zatim je tu pitanje koje muči one koji tvrde da je Putin u istom košu sa Rotšildima, zapadnom elitom, NWO (Novim svetskim poretkom), Iluminatima, Svetskom vladom iz senke, federalcima, AAA itd. Kao predsednik i premijer nekada veoma moćne nacije, kako je on mogao da obustavi sve normalne međunaordne odnose usred restrukturiranja nacije? Samo kroz vitalnu trgovinu sa Evropom je Rusija mogla da skupi dovoljno novca da preživi poteškoće. Zbog preživljavanja, sporazumi su kreirani bilo kada, bilo gde i sa bilo kim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here