Home ŽIVOT NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MARTA

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MARTA

598
0
SHARE

Zdravlje Problemi s varenjem.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao Novac je u prvom planu jer su izostali rezultati na koje ste računali. Ovo je period stagnacije, pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a ovih dana su tako neophodni. Ne pokušavajte da po svaku cenu sprovedete svoje zamisli u delo, pogrešno je vreme za to.

Ljubav Previše ste uznemireni, pa vam aspekti ovih dana dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba vas, naizgled bezazlenim komentarima dodatno destabilizuje, pa to preti da prelije ionako već napunjenu čašu. Kriza jeste neprijatna, ali je i prolazna.

Zdravlje Prekontrolišite vid.

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao Previše je mogućnosti da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno jaka da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vreme, a u ovom periodu je važno da shvatite koliko je toga već propušteno. Možda je neko prisvojio vaš plan i uveliko ga sproveo u delo. Ukoliko imate neke nedefinisane odnose, vreme je da ih razjasnite.

Ljubav Neko lično nezadovoljstvo preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već izvesno vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su se stalno završavali nesporazumima. Budite strpljiviji.

Zdravlje Pojačana nervoza i nesanica.

Suzana Ban (Novosti.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here