Home ŽIVOT NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MARTA

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MARTA

599
0
SHARE

DEVICA (23.8 – 22.9)

Posao Iščekujete promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana, pa su izvesni tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament. U suprotnom, slede vam ozbiljni stresovi. Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni jer vam se može potkrasti greška.

Ljubav Period počinje velikim i ambicioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste ponovo nametnuli svoju dominaciju voljenoj osobi. To može da vas suoči sa novim komplikacijama u vašem odnosu. Ako tome ne odolite, sledi ozbiljan konflikt. Ne zalećite se jer možete izaći kao gubitnik.

Zdravlje Bolovi u kostima.

 

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Povoljno je vreme za istraživanje i učenje. Izvesna je i mogućnost da vam stigne ponuda da se priključite nekoj organizaciji gde biste se u potpunosti iskazali, jer vaša komunikativnost i ubedljivost za taj posao može biti dragocena

Ljubav Razmišljate o zabavi i putovanjima. Mislima ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se skoncentrišete, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost. Rasejani ste. Nije dobar trenutak za bilo kakve konačne odluke, naročito ako se odnose na porodične ili ljubavne odnose.

Zdravlje Sklonost povredama.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao Povukli ste brzoplete poteze, pa ste se zbog toga našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem. U vezi toga vas očekuje razgovor tokom koga vam neće biti prijatno. Ipak, dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično objašnjenje.

Ljubav Ovo je jedan od onih perioda kada vam se čini da je najbolje da se povučete. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste rešili sve ljubavne nedoumice.

 

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao Situacija na poslu se menja, ali vi ostajete po strani. Za vas je to okidač da vas obuzmu strahovi i preispitivanje da li ste nešto pogrešili. Ne brinite, to što vas niko ne proziva nije rđav znak, naprotiv. Za vas je dobro što trenutno nikome ne smetate. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti i budite oprezni. Očekuju vas i poteškoće s autoritetima.

Ljubav U centru pažnje je partner. Iz nekog razloga njemu je, ovih dana, potrebna dodatna podrška i vaša pažnja. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak tenzije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju.

Zdravlje Premor.

JARAC (22.12 – 20.1)

Posao Dobijate informaciju koja je znak kuda treba da ide vaš razvojni put. Svesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a strpljivost vas čini još jačim. Iako se od vas očekuje da uložite dodatni trud, ako budete istrajni, na kraju ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma koje ćete kasnije teško razjasniti.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here