Home TEMA DANA ЈЕZIVЕ ТVRDNјЕ PUKОVNIKА NIKIĆА: АBАZОVIĆ UVОDI CRNU GОRU U SUKОB, VUČIĆU ĐINĐIĆЕVА...

ЈЕZIVЕ ТVRDNјЕ PUKОVNIKА NIKIĆА: АBАZОVIĆ UVОDI CRNU GОRU U SUKОB, VUČIĆU ĐINĐIĆЕVА SUDBINА ILI… (VIDЕО)

2492
0
SHARE

Dritan Abazi je balista i sledbenik Prizrenske lige, tvrdi nekadašnji pukovnik MUP Slavko Nikić dodajući da se to najbolje vidi iz zahteva Abazovića da dobije sve bezbednosne službe u Vladi Crne Gore što su principi ustanovljeni na Prizrenskoj ligi.

Nikić kaže da je umesto da se oslobode u Crnoj Gori sada imaju “albansku nogu nad vratom” i da Abazoviić uprkos porzukama koje šalje planira da odvede Crnu Goru u sukob kako bi mogao da sprovodi ciljeve Velike Albanije.

Nikić smatra da je Albancima bilo teško da pokrenu oružani sukob u Crnoj Gori jer im je Milo Đukanović ispunjavao svaki zahtev, ali da će vrlo brzo početi sukob sa srpskim partijama koji može biti iskorišćen za ozbiljniji sukob.

On je optužio srpske lidere da su izdali građana koji su za njih glasali stavljajući vlast u Crnoj Gori u ruke Albanca. Nikić predlaže da bi najbolje bilo pravoslavnim Crnogorcima i pravoslavnim Srbima da se dogovore i formiraju Vladu bez Albanaca. Po njegovim rečima rezultati izbora u Crnoj Gori su rezultat albanske akcije i da su podrškom Milu Rama i Haradinaj zapravo smanjili podršku DPS.

Nikiić je izneo žestoke optužbe i protiv Aleksandra Vučića tvrdeći da će mu, ako ne prizna Kosovo, Zapad odrediti sudbinu Đinđića, a da iako prizna da će mu se Srbi sa Kosova i Metohije osvetiti.

– Njemu je zagarantovana aleja velikana – rekao je Nikić u emisiji.

Nikić u emisiji otkriva veze Đukanovića i Vučića i ulogu Vladimira Bebe Popovića u dešavanjima u Srbiji zadnjih 20 godina. Nikić otkriva i šta se krije iza novih hapšenja Albanaca od strane Haga, komentariše događaje iz Vašingtona i druge aktuelne teme.

Pogledajte video:

(Pravda)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here