Home POGLEDI TAJNA BIBLIJSKOG KODA: SVETO PISMO JE VISOKOTEHNOLOŠKI KOMPJUTERSKI PROGRAM VANZEMALJSKOG POREKLA (VIDEO)

TAJNA BIBLIJSKOG KODA: SVETO PISMO JE VISOKOTEHNOLOŠKI KOMPJUTERSKI PROGRAM VANZEMALJSKOG POREKLA (VIDEO)

282
0
SHARE

 

Za odlučujući eksperiment izraelski je matematičar od 32 imena i 64 podatka napravio oko 10 miliona različitih kombinacija, od kojih je samo jedan jedini par bio tačan. Rips je ponovo pohranio podatke u računar da bi saznao koja od 10 miliona kobinacija daje zadovoljavajući rezultat.

I ispostavilo se da je zadovoljavajuće rezultate mogao naći samo u – Svetom pismu!

OVO JE VAN SVAKE LOGIKE !

Robert Kass je, nakon svega, dao trojici eksperata da provere njegova otkrića i oni su to učinili. Kad su sva trojica potvrdila korektnost statističkih postupaka i brojeva, Kass je odlučio da objavi rezultate. Harold Gans, zaposlen u tajnoj službi SAD na poslovima dešifriranja, čuvši za ovu priču bio je odmah ubeđen da može naći dokaze za obaranje teorije o biblijskom kodu.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

 

Da bi otkrio ‘u kom grmu lezi zec’ on je ispisao 64 osobe i to ne samo njihova imena, nego i mesta rođenja i smrti. Rezultat ga je šokirao.

– Niz leđa mi je prošla neka hladna jeza, seća se Gans. – Imena gradova su odgovarala imenima osoba nađenim u Bibliji.

Australijski statističar, Abraham Haofer, jedan je od onih koji su uporno kritikovali tezu o šifri u Bibliji:

– Pri analizi tolikog broja podataka, neminovno je da se određene mustre pojavljuju – kaže on. – Ali, ovo prevazilazi logiku i postojeće zakone verovatnoće!

Sledeće analize su Drosnina još više uverile u ispravnost svoje teze. On i koautor Doron Witztum su oko pojma ‘holokaust’ potražili još neke pojmove i pronašli reči kao što su: ‘Nemačka’, ‘Berlin’, ‘Eichmann’, ‘Ciklon B’… Matematičar Piatetski-Shapiro sa Yale univerziteta, kome je Drosnin medu prvima pokazao svoje analize, pun je zbunjenosti i oduševljenja:

– Ovde je rec o jednoj inteligenciji koja je izvan našeg znanja i shvatanja – mi govorimo o Bogu. Jedini siguran odgovor je Bog!…

U Svetom pismu su se do sada otkrili jos neki zanimljivi podaci: propast njujorške berze 1929; Beethoven, Bach, Picasso, izbor Natanjahua na vlast uz koje je još stajao i nadimak ‘Bibi’, udar kometa na Jupiter u julu 1994. i Treći svetski rat kao najava poslednje apokaliptične borbe na Zemlji 2112. godine.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

 

ATOMSKI NAPAD SE NIJE DESIO!

Dana 26. januara 1996. godine otkriven je podatak koji je Drosnina uzbudio: U večernjim satima 6. maja 1996., Libija će napasti Izrael atomskim oružjem! Našao je načina da razgovara sa Peresom, tadašnjim predsednikom izraelske vlade. Razgovor je tekao ovako:

PERES: Za kad je predskazan napad?… šta možemo učiniti.

– To je upozorenje, a ne predskazanje, odgovorio je Drosnin i time relativirao svoje upozorenje. On je jednostavno od biblijske šifre napravio naku vrstu proročanstva, a la Nostradamus, kakva već odavno poznajemo.

Šesti maj je, srećom, prošao bez atomskog napada, ali Drosnin, ne ume objasniti kako to da se to nije dogodilo. Gde je pogrešio?

 

Na Drosninovo pitanje – da li je u Bibliji skrivena prošlost ili budućnost – odgovara Rips:
– Sve što je bilo, jeste ili će biti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here