Home POGLEDI TAJNA BIBLIJSKOG KODA: SVETO PISMO JE VISOKOTEHNOLOŠKI KOMPJUTERSKI PROGRAM VANZEMALJSKOG POREKLA (VIDEO)

TAJNA BIBLIJSKOG KODA: SVETO PISMO JE VISOKOTEHNOLOŠKI KOMPJUTERSKI PROGRAM VANZEMALJSKOG POREKLA (VIDEO)

282
0
SHARE

web-tribune.com

Prvog septembra 1994. godina američki novinar M.Drosnin je odletio za Izrael da bi tadašnjeg predsednika tamošnje vlade Jicaka Rabina upozorio na smrtnu opasnost koja mu je navodno pretila.

Zbog nedostatka poznanstava, novinar i pisac iz Njujorka je jednom Rabinovom prijatelju, piscu Saimu Guriu, predao pismo za Rabina. U njemu je bilo upozorenje na atentat, koji će se kasnije uistinu i dogoditi.

‘Bojim se’, napisao je Drosnin Rabinu, ‘da se nalazite u smrtnoj opasnosti, ali istovremeno smatram da se ta opasnost može zaobići i izbeći!…’
Guri je smatrao, a to je saopštio i Drosninu da izraelski predsednik tom upozorenju neće pokloniti previše pažnje, ali je ipak predao pismo nadležnom ministarstvu.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

 

Šta se kasnije desilo, već odavno je mnogima poznato, ali onima kojima to nija:
4.novembra 1995. godine Rabin je ubijen, ustreljen od jednog verskog fanatika. Rabin i njegova služba sigurnosti ovo su upozorenje, kao i velik broj prijašnjih, nažalost, smatrali neozbiljnim!

Na dan ubistva Rabina, Drosnin je na najgori mogući način dobio dokaze za svoje upozorenje. Jicak Rabin je ustreljen s leđa od čoveka koji je sebe smatrao poslanim od

Boga, a ono što je u svemu istinska senzacija jeste činjenica da je – ubistvo zapisano u Svetom pismu koja je, kako je poznato pisano pre 3.000 godina!

Upravo atentat u Izraelu bio je još jedna potvrda i dokaz o postojanju tajanstvenog koda Biblije, šifriranog teksta kojim je, navodno, zapisana celokupna buducnost čovečanstva.

U svojoj knjizi ‘Biblijski kod’, ovaj američki novinar nam otkriva, ako je istina, da su praktično svi svetski važniji događaji već davno zapisani u Bibliji. Pomoću matematičkog izračunavanja izvedenog pomoću računara, navodno se mogu dobiti proročanstva iz izvornog teksta na hebrejskom jeziku.

‘Rabinovo ubistvo nije jedini događaj našeg doba zapisan u Bibliji. Dodatno su tu još i događaji kao što su ubistva egipatskog i američkog predsednika Sadata i Dž. F. Kenedija), Drugi svetski rat, afera Votergejt, Holokaust, tragedija Hirošime, Zalivski rat, pa sve do predsednikovanja Bila Klintona. I sve to napisano je – ‘Božijom rukom’, navodi u svojoj knjizi ovaj američki novinar.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Drosnin je ozbiljan novinar ‘Vašington Posta’ koji je radio izmedu ostalog i na policijskim reportažama, te se njemu ne može tako lako pripisati lakovernost. Nakon ubistva Rabina njegova situacija se naglo menja, za njega na bolje.

Kako sam Drosnin kaže: ‘U trenutku kad se ostvarilo proročanstvo koje je sam pročitao u Bibliji, šifra Biblije mi je po prvi put zaigrala pred očima kao potpuno jasna i izvesna!’

 

Do sada je priča o proročanstvima zapisanim u Svetom pismu zvučala preapsurdna da bi zaiteresovala veći broj stručnjaka. Šifrovane poruke koje se navodno mogu naći u Bibliji predstavljaju potraga za duhovima, smatra Andreas Michel sa katedre za Stari zavet na Univerzitetu u Tibingenu.

– Autori Starog zaveta – dodaje on – nisu posedovali takvu matematičko-umetničku spoznaju sveta da bi svoje tekstove mogli šifrirano zapisivati!…

UBICA KOJI ŽELI UBITI!

Dodatni dokazi za one koji veruju u postojanje koda Biblije dolaze iz matematike: Elijahu Rips je matematičar u peščanim zgradama Hebrejskog univerziteta u Jerusalimu,

smeštenom na brežuljku iznad ‘Večnog grada’. Odatla se pruža magičan pogled ka Faseldonu, ka starom gradskom zidu – idelno mestu za inspiraciju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here