Home POGLEDI RUSKI NAUČNICI TVRDE: U SIBIRU POSTOJI VANZEMALJSKA INSTALACIJA KOJA ŠTITI ČOVEČANSTVO OD...

RUSKI NAUČNICI TVRDE: U SIBIRU POSTOJI VANZEMALJSKA INSTALACIJA KOJA ŠTITI ČOVEČANSTVO OD UNIŠTENJA

944
0
SHARE

GB: Oprostite, ali to pomalo zvuči kao naučna fantastika.

VU: Grejeme, vi znate da o istini o ovim temama govorimo samo sa onima koji razumeju odgovornost koja sa time dolazi. Takođe znate da imamo posla sa tehnologijom mnogo naprednijom od naše.

GB: Možete li konkretnije opisati lokaciju te instalacije?

VU: Potražite mesto eksplozije u Tunguziji. Jugoistočno se nalazi veoma veliko i poznato Bajkalsko jezero. Dalje na severu nalazi se ogromna pustara koja se prostire na oko

100.000 kilometara. Tamo niko ne živi. Nema gradova niti naselja. Upravo tamo se nalazi ta instalacija.

 

GB: Da li ste čuli za čudne priče ili glasine koje se tiču takozvane „planete X“? Da je neko novo nebesko telo ušlo u naš solarni sistem, astronomi bi ga sigurno uočili i objavili njegovo postojanje.

VU: Ne mogu da govorim u ime astronoma na Zapadu, ali astronomi u našoj akademiji kažu da nemamo čega da se plašimo. Čuo sam da ljudi govore o nekakvoj brojki rotacije za ovu planetu, koja je u orbiti sličnoj Zemlji, ali iza Sunca. Znamo da su ta planeta i instalacija u Sibiru blisko povezani.

Mogu da kažem da ta instalacija održava tu planetu u stabilnoj orbiti. Kad bi se ta planeta pomerila ili promenila orbitu, čitav solarni sistem bi postao nestabilan. Mi na akademiji

smo ubeđeni da je ta planeta nastanjena i da je ta instalacija napravljena da štiti i njih i nas. Sigurno smo da se neće dogoditi ništa opasno. Sve je pod kontrolom.

Naša istraživanja su pokazala da Zemlja poseduje nekakav puls na frekvenci koja utiče na sva živa bića. Pre oko 12.500 godina, frekvenca ovog pulsa se poklapala sa staroegipatskim kalendarom od 360 dana, ali onda je Zemlju trebao da pogodi asteroid.
Verujemo da je tada orbita Zemlje veštački pomerena malo dalje od Sunca, zbog čega je frekvenca postala 365.
Zbog toga smo pomislili da posedujemo neke prijatelje koji paze na nas. Oni nisu dozvolili tada niti će dozvoliti u nekom trenutku da kometa ili asteroid uništi Zemlju.

Veoma žalimo zbog toga što neki žele da koriste oružje u svemiru čak i nakon saznanja da je na našoj planeti neko ili nešto iz svemira napravilo instalaciju u svrhu naše zaštite.

 

Da vam iskreno kažem. Ova instalacija poseduje izvor energije. Prvi put smo ga locirali za vreme konflikta u bivšoj Jugoslaviji i detektovali smo povećano odavanje energije. To je za nas bilo neverovatno, ali izgleda da instalacija reaguje na društvene nemire i konflikte.

Deo naše istrage je obuhvatao pretraživanje drevnih zapisa i arhiva, nakon čega smo naišli na Ekutin Apos Alanhor tekstove. Zovemo ih prosto Alanhor. Ti tekstovi su stari bar 4.000 godina i opisuju instalaciju i šta se tamo dešava. To je prosto neverovatno.

Ja sam posetio tu oblast dva puta. Naša oprema je prvi put detektovala jake nivoe zračenja. Bilo je prilično opasno. Nekoliko lokalaca iz obližnje oblasti zna za instalaciju i opisali su nam je. Sve smo zabeležili na mapi. Međutim, ovi ljudi, njihove porodice i životinje razboljevaju se zbog visokog nivoa radioaktivnosti.

Nivoi zračenja su se pratili u kontinuitetu u proteklih šest godina, a sada su svi, pa i životinje, napustili tu oblast. Reći ću vam nešto o eksploziji u Tunguziji što nikad ranije nije rečeno. Dva meseca pre eksplozije, sve životinje su pobegle iz regiona. Čini se kao da se instalacija spremala za odbranu od asteroida. Zbog toga je došlo do porasta zračenja.

GB: Da li postoje planovi za neku novu ekspediciju u toj oblasti i posetu instalacije?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here