Home POGLEDI RUSKI NAUČNICI TVRDE: U SIBIRU POSTOJI VANZEMALJSKA INSTALACIJA KOJA ŠTITI ČOVEČANSTVO OD...

RUSKI NAUČNICI TVRDE: U SIBIRU POSTOJI VANZEMALJSKA INSTALACIJA KOJA ŠTITI ČOVEČANSTVO OD UNIŠTENJA

1203
0
SHARE
  • Znamo da su ta planeta i instalacija u Sibiru blisko povezani. Mogu da kažem da ta instalacija održava tu planetu u stabilnoj orbiti. Kad bi se ta planeta pomerila ili promenila orbitu, čitav solarni sistem bi postao nestabilan. Mi na akademiji smo ubeđeni da je ta planeta nastanjena i da je ta instalacija napravljena da štiti i njih i nas. Sigurno smo da se neće dogoditi ništa opasno.

  • Imamo posla sa tehnologijom mnogo naprednijom od naše.

  • Naša istraživanja su pokazala da Zemlja poseduje nekakav puls na frekvenci koja utiče na sva živa bića. Pre oko 12.500 godina, frekvenca ovog pulsa se poklapala sa staroegipatskim kalendarom od 360 dana, ali onda je Zemlju trebao da pogodi asteroid. Verujemo da je tada orbita Zemlje veštački pomerena malo dalje od Sunca, zbog čega je frekvenca postala 365.

  • Prvi put smo ga locirali za vreme konflikta u bivšoj Jugoslaviji i detektovali smo povećano odavanje energije. To je za nas bilo neverovatno, ali izgleda da instalacija reaguje na društvene nemire i konflikte. Deo naše istrage je obuhvatao pretraživanje drevnih zapisa i arhiva, nakon čega smo naišli na Ekutin Apos Alanhor tekstove. Zovemo ih prosto Alanhor. Ti tekstovi su stari bar 4.000 godina i opisuju instalaciju i šta se tamo dešava.

Sledi izvod iz snimljenog intervjua sa Valerijem Uvarovim iz ruske Nacionalne akademije nauka, koji je sproveo Grejem V. Birdsol, urednik jednog britanskog magazina o NLO-ima.

Grejem Birdsol (GB): Koja je vaša zvanična titula?

Valerij Uvarov (VU): Ja sam šef Odeljenja za NLO istraživanja na Akademiji  nauka i tehničke i nacionalne bezbednosti u Sankt Peterburgu, Rusija.

 

GB: Dakle, u pitanju je zvanična ruska vladina agencija?

VU: Apsolutno. Odgovaram samo dvojici nadređenih, a oni odgovaraju samo predsedniku Putinu.

GB: Šta zapravo čini vaš posao?

VU: Naše istraživanje se deli na dva dela. Prvo, mi stalno analiziramo podatke koji dolaze iz svih krajeva sveta. Zatim izvlačimo one informacije za koje smatramo da su od interesa za našu bazu podataka i klasifikujemo ih. Te informacije onda postaju dostupne različitim ustanovama širom Rusije. Drugo, mi znamo da NLO-i postoje, ali nas interesuje koja je njihova svrha. To je ono na šta se uglavnom fokusiraju naša istraživanja.

GB: Postoji aktivna saradnja između NASA-e i ruskih zvaničnika za vazduhoplovstvo i svemir na tehničkom, naučnom, pa možda i na vojnom nivou. Da li i vi sarađujete sa sličnom organizacijom u SAD?

VU: Iskreno da vam kažem, baš sam pre par dana leteo u SAD gde sam se sastao sa njihovim šefovima. Oni su rekli da su veoma zainteresovani za saradnju sa drugim organizacijama. Mogu da vam kažem da ova misija tek počinje. Ja sam zadužen da pronađem prave ljude. Kada se to učini, možemo preduzeti neke konkretne korake.

 

GB: Pre snimanja ste aludirali na neka važna dešavanja vezana za eksploziju u Tunguziji 1908. godine. Možete li nam reći na osnovu čega sada znate šta je bio uzrok eksplozije?

VU: Nije to nikakva misterija. Eksploziju je prouzrokovao meteor, ali meteor koji je uništen nekakvim projektilom. Projektil je ispalila neka vrsta instalacije koja je

davno napravljena i koja se nalazi u Sibiru, nekoliko stotina kilometara severno od Tunguzije. Ne znamo ko je napravio tu instalaciju. Bilo je još eksplozija u Tunguziji, a poslednji put je projektil ispaljen 24./25. septembra prošle godine.  Tri američke baze su takođe zabeležile eksploziju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here