Home POGLEDI OVA MISTERIJA TRAJE DECENIJAMA: NESTANCI ŽIVOTINJA I ČUDNI HIRURŠKI PRECIZNI REZOVI NA...

OVA MISTERIJA TRAJE DECENIJAMA: NESTANCI ŽIVOTINJA I ČUDNI HIRURŠKI PRECIZNI REZOVI NA NJIHOVIM TELIMA (VIDEO)

440
0
SHARE

On veruje da nedostatak krvi u blizini životinje, nedostatak znakova životinjske borbe i veoma specifična priroda sakaćenja (na primer, precizni rezovi na koži, i isečeni jezici) ukazuju na to da su životinje jedino mogle biti kidnapovane i osakaćene od strane obaveštajne agencije – a slomljen grudni koš i slomljeni udovi koji su često viđani, ukazuju na to da su one nekako pale na svoje krajnje mesto. A ono što je još jezivije, u nekim slučajevima koje je on pregledao, lešinari čak ne žele ni da priđu lešu.

Što se tiče sakaćenja ovih stvorenja, gospodin Zukovski neće da spekuliše, ali kaže da dokazi snažno ukazuju na neljudski, a ne ljudski izvor.

U većini slučajeva koje je istraživao, svedoci su videli “loptice svetla“ u blizini zemljišta sa kog su životinje kidnapovane, a u nekim slučajevima i svemirske letelica.

On takođe smatra da su neobeleženi helikopteri koji su viđeni na nekim lokacijama pokazatelj da američka vlada sprovodi sopstvene istrage o ovim događajima.

Što se tiče toga da li bi moglo postojati obično objašnjenje za ovo, gospodin Zukovski je nedvosmislen – “apsolutno ne!“

“Govorimo o nečemu što je bilo živo samo nekoliko sati ranije, bez ikakvih simptoma bolesti, a onda kasnije pronađeno sa strašnim oštećenjem. Ko to radi? Ja imam svoja razmišljanja, koja ove istrage čine izuzetno opasnim, jer ne želite budete na pravom mestu u pogrešno vreme – to bi se moglo desiti vama. Bilo je takođe i nekih slučajeva ljudskog sakaćenja!,“ dodaje on.

Ova strahoda se ne dešava samo u SAD.

Gospodin Zukovski neprestano prima mejlove od istražitelja iz drugih zemalja koji traže pomoć, uključujući Australiju, Novi Zeland, Dominkansku Republiku i Veliku Britaniju.

On ističe da su neka sakaćenja u Velikoj Britaniji dospela u mejnstrim medije, uključujući osakaćenu jagnjad u Bedgelertu u Gvinedu, osakaćene ovnove u Plumpu u Dajfedu, i osakaćene jelene, lisice i jazavce u blizini Šropšira i srednjeg Velsa.

Osim toga, svakog juna nestaju ovce u Bledfi u Povisu.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here