Home POGLEDI OVA MISTERIJA TRAJE DECENIJAMA: NESTANCI ŽIVOTINJA I ČUDNI HIRURŠKI PRECIZNI REZOVI NA...

OVA MISTERIJA TRAJE DECENIJAMA: NESTANCI ŽIVOTINJA I ČUDNI HIRURŠKI PRECIZNI REZOVI NA NJIHOVIM TELIMA (VIDEO)

1044
0
SHARE

Ko ili šta je osakatilo životinje širom sveta? Deklasifikovani dokumenti pokazuju da je američki Federalni istražni biro istraživao hiljade primera nestanka stoke širom američkog Srednjeg zapada još od 1970-ih godina, ali bez uspeha. Ni vodeći stručnjak na tom polju takođe nije siguran – ali on je rekao da objašnjenje sigurno nije uobičajeno.

Iako će skeptici sigurno izabrati da za ovaj međunarodni talas kasapljenja goveda krive prirodne katastrofe, sadističke šale ili slična bolesna, nemilosrdna dela, zagovonici zavereničkih i/ili vanzemaljskih objašnjenja za uznemirujuća dela, brzo su istakli da su ovi napadi često sprovođeni sa hirurškom preciznošću.

Farmeri širom sveta, a pre svega i najčećšće u američkim državama kao što su Južna Dakota, Kolorado, Kanzas i Nevada, decenijama su imali ta neprijatna iskustva da otkriju svoje dragoceno stado mrtvo sa raznim odsečenim organima – uključujući oči, noseve, jezike, srca, jetre, anuse, i genitalije – isečene sa laserskom preciznošću.

Osim toga, dokumenti FBI-a jasno stavljaju do znanja da su i najbolji američki istraživački umovi naizgled zbunjeni krajnjom svrhom svog ovog pokolja.

U mnogim slučajevima su stanovnici prijavili da su videli letelice- bilo da su to potpuno zemaljski helikopteri, ili NLO-i – kako kruže područjima gde je stoka kasnije isečena.

Ovakvi fenomeni su izazvali zabrinutost među istraživačima da su ova sakaćenja sprovedena i zataškana od strane vlade za neku zlonamernu svrhu ili nešto drugo – iako,

s obzirom da se pojava ovog talasa sakaćenja podudara sa svetskom opsesijom letećim tanjirima, neki vruju da je njegovo poreklo vanzemaljsko.

Sve u svemu, postoji više od 10.000 dokumentovanih slučajeva osakaćenih životinja od 1955. godine samo u SAD – i u svakom slučaju koji je istraživala policija, nikada nije utvrđeno da su krivi neki čovek ili predator.

Ovaj fenomen predstavlja najveći trend okrutnosti nad životinjama ne samo u SAD-u, već i u svetu – i svaki slučaj rančere košta na hiljade dolara.

Čak Zukovski, urednik sajta UfoNut.com, istražuje ove misteriozne pojave već decenijama.

Kaže da se svaki slučaj uklapa u zajednički obrazac ­– životinja je preneta sa lokacije A na lokaciju B, gde im je isceđena krv i gde su stvoreni neobični rezovi.

Zatim je životinja postavljena na lokaciju C, koja se nalazi unutar opšteg područja lokacije A.

“Nema znakova napada od predatora, nema znakova masivnog krvarenja, i nema znakova životinjske borbe, ništa! Životinja je samo postavljena nazad, a u nekim slučajevima su stvorene i kružne brazde na zemljištu dok je životinja vraćana nazad.

Sakaćenja se odvijaju vekovima – Indijanci takođe imaju priče o osakaćenjim životinjama koje su se dogodile pre nego što su Evropljani migrirali u Severnu Ameriku,“ rekao je Zukovski.

On je dodao se sakaćenja obično dešavaju više puta u toku nedelju dana, bilo u istoj oblasti ili u drugoj državi – “imali smo jedno u Koloradu, a u roku od tri dana u Misuriju“ – a u nekim njegovim istraživanjima je životinja bila pronađena kako leži u kružnim brazdama (poput krugova u žitu) na zemlji.

Analiza zemljišta koju je on sproveo je pokazala da je zemljište u okruženju životinje manje rastvorljivo u vodi nego ono izvan kruga, što znači da je krug promenio hranljive materije u zemljištu – isti rezultat je zabeležen u različitim slučajevima u odvojenim američkim državama (Kolorado, Misuri i Džordžija), koje nemaju istu vrstu zemljišta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here