Home Некатегоризовано OD BRZINE RUSKIH TENKOVA U UKRAJINI ZAVISI MNOGO TOGA- NE SAMO NA...

OD BRZINE RUSKIH TENKOVA U UKRAJINI ZAVISI MNOGO TOGA- NE SAMO NA BALKANU! EVO ŠTA SE DEŠAVA..

448
0
SHARE

Uspjela bi u potpunosti 2014. Stoga je bilo potrebno pregrupisati snage i skoncentrisati se na Donbas, odnosno usredsrediti se na slamanje „kičme“ oružanim snagama Ukrajine, koje se nalaze na „leđima“ Donbasa.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Uspjeh te operacije donio bi domino efekat, odnosno potpuno slamanje ukrajinskog otpora i napredovanje ruske vojske prema zapadnoj ukrajinskoj granici.

Sve bi ličilo na potjeru vojske ruskog cara Aleksandra Prvog za Napoleonom ili Crvene armije za snagama nacističke NJemačke.

Nazad se ne može, iza je Rusija.

Da li će biti dovoljne do sada angažovane profesionalne vojne snage, ili će Rusija morati izvršiti mobilizaciju, zavisiće od razvoja situacije.

Bitka za Donbas, koja se već najavljuje kao bitka nad bitkama, ima veliku političku težinu. Od njenog ishoda zavisiće i ponašanje vlada država na zapadnim ukrajinskim granicama (ne računajući Poljsku).

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Protesti su već u toku, a ruska pobjeda bi izvele oduševljene mase na ulice glavnih gradova.

Srbija i Republika Srpska su izložene pritiscima da se odreknu Rusije kao nikad do sad. Od brzine ruskih tenkova zavisi mnogo toga, ne samo na Balkanu, već bi se ishod ruske operacije mogao odraziti i na naredne američke izbore.

(Fakti)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here