Home Некатегоризовано IZUMITELJ KONTROLE VREMENA PRIZNAO: MOGU DA KRIJU, ALI JA ZNAM- SADA JE...

IZUMITELJ KONTROLE VREMENA PRIZNAO: MOGU DA KRIJU, ALI JA ZNAM- SADA JE TO NAJMOĆNIJE ORUŽJE (VIDEO)

625
0
SHARE

Iako mnogi tvrde da kontrola nad vremenom nije moguća ili da su oni koji to tvrde ludi, teoretičari zavera, istorija pokazuje da ona ne samo da je moguća, već je razvijena zbog posebnog motiva.

General Irving Langmuir govorio je o njegovim vezama sa braćom Vonegat i pokušajima vojske da uništi neprijatelja lošim vremenskim uslovima.

Irving Langmuir i drugi priznaju da :

a) upravljaju uraganima,

b) su prouzrokovali uragan 1947. i 1948. kako bi promenili kurs, što je rezultiralo obalnim uništenjem američkih gradova koje uragani ne bi pogodili,

c) koriste tehniku „sejanja oblaka“

d) je stvaranje uslova za poplave početkom pedesetih godina prošlog veka prouzrokovalo uništavanje i imovinsku štetu širom srednjeg zapada,

e) je sejanje oblaka u Novom Meksiku sprečilo kišu na istočnoj obali SAD-a i preplavilo druga područja sa previše kiše… i još mnogo više.

I sam Irving Langmuir, iako je pozvao na upotrebu vremena kao oružja za rat, je takođe upozorio da je vojska sprovodila eksperimente sa oružjem koji su stvarali negativne posledice po američke gradove, ljude, zemlju i useve i priznao je da nije mogao ništa da učini da to spreči iako je bio njihov izumitelj.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Takođe je izneta činjenica da su lekcije naučene 40-ih i 50-ih – iako su dovele do 13-godišnjeg moratorijuma na sejanje uragana – primenjene na Vijetnam, Laos i Kambodžu krajem 60-ih i početkom 70-ih u okviru kasnije deklasifikovane operacije Popeje – kada je traženo da se promeni tok Vijetnamskog rata smanjenjem ili uticajem na saobraćaj duž Ho Ši Mina putem drastičnih povećanja kiše i loših vremenskih prilika.

Šta se događa sada, danas i poslednjih godina?

Naravno, to se ne priznaje; pitanje je odbačeno; kritičari su targetirani kao teoretičari zavere, uklanjaju se pretrage, skrivaju i suzbijaju rasprave o „vremenskim modifikacijama“.

Međutim, eksperimenti se izvode – verovatno prikriveno za vojne svrhe – i očigledno, pod okriljem borbe protiv globalnog zagrevanja / klimatskih promena.

Kako smo došli do tačke da javnost nije svesna dokumentovanog postojanja ove tehnologije i fenomena kontrole vremena? Zašto se racionalna ili kritička rasprava o ovom pitanju ismeva ili čak zabranjuje? Koji je pravi plan svega toga, zaključuje truthstreammedia.com

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here