Home POGLEDI NAJVEĆA EVROPSKA TAJNA SVIH VREMENA: DUGOROČNI PLAN ZA UNIŠTAVANJE NEMAČKE GENETIKE UKRŠTANJEM...

NAJVEĆA EVROPSKA TAJNA SVIH VREMENA: DUGOROČNI PLAN ZA UNIŠTAVANJE NEMAČKE GENETIKE UKRŠTANJEM NACIJA- OVO JE PREDVIĐENO

592
0
SHARE

Ugledni američki antropolog Ernest Huton je 1943. pisao o konceptu tajnog plana za “uništavanje nemačkog nacionalizma i ideologije, uz zadržavanje i produbljivanje poželjnih nemačkih bioloških i socioloških kapaciteta.

Predlog profesora sa Univerziteta Harvard pozvao je na genetsku transformaciju nemačke nacije podsticanjem ukrštanja nemačkih žena sa muškarcima koji nisu Nemci, a koje bi bili dovedene u zemlju u velikom broju; i nemačkih muškaraca, prisilno oteranih van Nemačke, sa ne-nemačkim ženama.

Deset do 12 miliona Nemaca bilo bi poslato na prinudni rad pod savezničkim nadzorom u druge zemlje kako bi se obnovila njihova ekonomija.

„Ove mere”, napisao je dr Huton, “uključuju smanjenje nataliteta” čistih “Nemaca, neutralizovanje nemačke” agresivnosti “denacionalizacijom indoktriniranih pojedinaca”.

Ova šema bi, procenio je Huton, trajala najmanje 20 godina. „Tokom ovog perioda, to bi podstaklo imigraciju i naseljavanje ne-nemačkih državljana, posebno muškaraca, u Nemačkoj“, napisao je.

Sada, kada stopa nataliteta u Nemačkoj opada, milioni rasno i kulturno stranih migranata su dobrodošli u Nemačku. Broj dece mešovite etničke pripadnosti naglo je porastao, a etničko-kulturni karakter većeg dela zemlje drastično je izmenjen, posebno u većim gradovima.

Istorijski je sve do Prvog svetskog rata Nemačka imala veoma velike stope nataliteta od

čak pet kao i velike porodice. U Prvom svetskom ratu ubijeno je 2.037.000 nemačkih vojnika, a još mnogo ljudi je povređeno i zdravlje im je oštećeno.

Posleratna stopa nataliteta iznosila je oko 2,5 sve do Velike depresije. Depresija je izbrisala natalitet koji je između 1929.-1934. pao na oko 1,7.

Prilično šokantno za zemlju sa stopom nataliteta pet, trideset godina ranije.

Pomalo je mit da su nacional-socijalisti ovo mnogo preokrenuli – ali je 1938-1940 stopa nataliteta bila 2,35. Drugi svetski rat je ponovo uništio nemačko stanovništvo i mnoge žene su takođe poginule u ratu.

Nemačka vlada je izvestila da u njenim evidencijama stoji 4,3 miliona poginulih i nestalih vojnih lica.

Za razliku od Sjedinjenih Država, nije postojao posleratni „bejbi bum“. 1950-ih i 60-ih stopa nataliteta stabilizovala se na oko 2,4. Očekivani životni vek je porastao, ali se stopa smanjila još jednom.

Zapanjujuće je da je u periodu od 1991. do 1996. pala znatno ispod 1,0, pre nego što se malo oporavila na oko 1,4. U 2018. godini stopa nataliteta u Nemačkoj iznosi 1,6, a polovina stanovništva ima iznad 45 godina.

Sada stižu zvanične brojke nemačkog Federalnog zavoda za statistiku: 40 odsto nemačkih stanovnika mlađih od 18 godina ima strane korene.

Od 2014., najveća grupa su Turci sa 1,52 miliona. Još 8,3 miliona je drugog belog evropskog porekla. Poljaci su najveća grupa, slede ih Rumuni, Italijani, Grci, Hrvati i Srbi.

U periodu nakon Hellstorm-a pa sve do 2014. godine, trend se više odnosio na evropeizaciju Nemačke (s glavnim turskim i balkanskim faktorom), a ne toliko na beli democid ili mortacid. To je takođe bila prirodna posledica uloge Nemačke u EU.

Ali od tada, velika većina dolazi iz muslimanskih zemalja i iz Afrike. Ni ekstremni i neprijateljski Hutonov plan iz 1943. ne bi promovisao ovaj spoj. Huton bi danas bio blagoslov. Huton je generalno zagovarao evropeizaciju Nemačke.

Podaci FSO-a prikupljeni sredinom 2015. godine ne odražavaju više od 1,6 miliona

migranata koji su pristigli tokom te godine i prve polovine 2016., što znači da su ove brojke još veće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here