Home AKTUELNO VUČIĆ SAOPŠTIO ONO ČEGA SU SE SVI PLAŠILI U SRBIJI

VUČIĆ SAOPŠTIO ONO ČEGA SU SE SVI PLAŠILI U SRBIJI

1237
0
SHARE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se doneti odluka o uveđenju karantina od 24 sata, gostujući na emisiji “Upitnik”.

– Ja ne mislim da smo daleko ili blizu policijskom času od 24 sata. Mi ćemo odluku da donesemo, a kakva će ona biti videćemo.

Ja prvi izveštaj dobijam u 11 uveče i jako sam uznemiren kada vidim koliko ljudi umre, ali i koliko ljude se zarazi. Život ima prioritet. Ja nemam nikakav problem sa tim šta će ko da kaže, za mene je najvažnije. – rekao je Vučić.

– Ne možete da krivite te ljude, oni su želeli da se vrate u svoju otadžbinu. Ali neki od njih su znali da su zaraženi, a neki nisu. Sve je doneto iz Milana i Lugana. Taj potez. Sve što smo dobili u Beogradu uglavnom su kontakti, oni prvi početni, najviše Italija – dodaje predsednik.

Predsednik se osvrnuo na najveća žarišta virusa korona u zemlji

– Beograd ima 22.9 posto stanovništva Srbije, a procenta zaraženih i onih koji dodatno leže ovde a nisu iz Beograda je 50 posto. Vidite kakav je to pritisak na Beograd. Sve što stigne bilo odakle dolazi ovde.

Ode je najveće opterećenje. U Beogradu, kad svakoga dana dobijete po 130 novih ljudi, oporavak vam traje dve nedelje. Kad uđete u bolnicu ne izlazite brzo, zato je Sajam najbolja bolnica – kaže predsednik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here