Home ŽIVOT NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 3.8. DO 9.8.2020. GODINE

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 3.8. DO 9.8.2020. GODINE

697
0
SHARE

OVAN

Hrana
Potreba za kaloričnijom hranom I hedonizmom naglašena je sada kod vas, ali biste ipak trebali da vodite računa da ne preterate. Naročito će slatkiši predstavljati izazov za vas. Uvedite više ribe I povrća u ishranu, a od mesa koristite pileće ili ćureće.

Ljubav
Ovu sedmicu slobodno možete nazvati „nedelja vežbanja tolerancije sa partnerom“. Možda zvuči rogobatno ali nije toliko loše. Uglavnom vas očekuje dobra kompatibilnost sa osobom koju volite, ali samo ako je atmosfera opuštena i ukoliko ste oboje u dobrom fazonu. Onog momenta kada kod nekog od vas počne da škripi, bilo zbog posla ili nekih drugih stvari – tenzija se podiže i postoji šansa da se pokačite. U tim momentima – ili se sklanjajte jedno od drugog ili sve okrećite na šalu. Slobodni Ovnovi – vaš društveni život se pojačava i trenutno vam makar dve osobe golicaju pažnju i misli.

Posao
Izgurajte prvih par dana ove nedelje na mišiće. Ukoliko pomislite da se ama baš svi Marfijevi zakoni sada odnose samo na vas – i niste toliko daleko od istine. Sve što može da zakoči – zakočiće, sve što može da se iskomplikuje – baš će to i uraditi. I komunikacija sa šefovima, kolegama, saradnicima – biće za vas prenaporna i spora. Ali, šta da se radi osim da se gura dalje napred. Drugi deo sedmice je nešto bolji, podsticajniji i već daje šanse da se završe stvari koje su vas opterećivale, smarale, mučile.

Novac
Neki trošak vas čeka….i dočekaće vas. Teško da ćete uspeti da mu pobegnete.

Zdravlje
Niste loše. Možda povremene glavobolje ili problemi sa sinusima. Starijima malo skakuće pritisak.

BIK

Hrana
Što zbog vremenskih prilika, što zbog varenja – ove sedmice ćete intuitivno osetiti potrebu za lakom I zdravom hranom, koja vam ne opterećuje želudac, a donosi vam dovoljno energije. Za brzo „dizanje“ koristite voće – lubenice, dinje, maline, kupine, borovnice.

Ljubav
Nekako partner i vi delujete u ovoj nedelji u fazonu „tu ste, a niste“. Fizički možete biti jedno pored drugog, a opet kao da ste kilometrima daleko. Ne izgleda mi kao da ćete se svađati, već pre kao da ili nemate dovoljno vremena jedno za drugo, ili vrtite jedne te iste priče i oboma vam je pomalo dosadno, ili se jednostavno – ne otvara prostor da se oboje opustite i uživate zajedno. Sve je sada na nekom čekanju, sporo i neinspirativno. Slobodni Bikovi – sad ste u nekom vakuumu po pitanju novih ljubavnih šansi. Ili nema nigde nikoga ili ta neka simpatisanja nikako da se pokrenu u pravom smeru.

Posao
Pun Mesec u polju karijere vas dočekuje na početku radne sedmice. Naravno – obećava vam džumbus makar do polovine nedelje, a ukoliko ste baš „srećnik“ – onda i duže. Neka će vas papirologija ili birokratske zavrzlame iznervirati za sve pare. U svakom slučaju, na poslu, u kontaktima sa drugima je pojačana nervoza. Doduše, vi ste mi u fazonu da pokušavate da se prilagodite i nađete kompromis sa onima sa kojima ste u kontaktu pa će to na kraju još i biti rešeno kako valja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here