Home ŽIVOT HAOS U AMERICI ZBOG ZBOG KORONA VIRUSA- POGLEDAJTE ŠTA U PANICI RADE...

HAOS U AMERICI ZBOG ZBOG KORONA VIRUSA- POGLEDAJTE ŠTA U PANICI RADE (VIDEO)

1381
0
SHARE

Nakon što je zaposleni u jednoj od škola u Memfisu bio u kontaktu sa osobom koja je zaražena koronavirusom, neki od roditelja preduzeli su „malo ekstremnije mere“ u strahu od zaraze – toliko ekstremne da su preko noći postali glavni vic na društvenim mrežama.

Na prilogu snimljenom ispred škole vide se roditelji koji histerično brišu školske torbe kako deca ne bi donela virus kući, a neki od njih idu čak dotle da prskaju dezinfekcionim sredstvom decu od glave do pete.

„Baš me briga šta pričaju, ja ću vala da prebrišem i cipele i ranac, ali i majicu odmah da stavim na pranje! Nego šta ću!“ rekla je jedna od majki ispred škole.

Međutim, neki su otišli toliko daleko da su rešili da od najlon kesa naprave zaštitna odela.

Jedna gospođa rešila je da obuče veliku crnu kesu za đubre, dve manje obuje preko svojih patika, a jednu da stavi na glavu. Na licu je naravno imala i masku.

Iako su im nadležni poručili da je reč o situaciji niskog rizika za đake, oni su rešeni da se drže „svojih mera“.

Za manje od dva dana ovaj snimak videlo je 2.5 miliona ljudi, a među komentarima se uglavnom moglopročitati da je ovo „najbolji vic o koronavirusu koji je dosad ispričan“.

„Znao sam da nisam za džabe skupljao najlon kese iz prodavnica godinama“, napisao je jedan od čitalaca.

Pogledajte video:

Im on the floor with how ppl been acting with this Corona, she sent me when she said "Shhhuuurrreeee ddiiiiidddd 😭😭🤣🤣🤣😂😂😂😂😩

Pubblicato da Anthony Tone Crush'em su Martedì 10 marzo 2020

(Mediji)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here