Home ŽIVOT BESKRUPULOZNI INVESTITOR I JEZIV SNIMAK RUŠENJA STAMBENE ZGRADE U BEOGRADU (VIDEO)

BESKRUPULOZNI INVESTITOR I JEZIV SNIMAK RUŠENJA STAMBENE ZGRADE U BEOGRADU (VIDEO)

358
0
SHARE

„Kada sam se popela u svoj stan na sprat jedva sam otključala vrata, jer su već bila spala. Uzela sam kuče i dok sam silazila niz stepenica zgrada se urušila”, ispričala je Zorica Tanjugu.

Posle urušavanja zgrade, radnici na susednom gradilištu su, kako kaže, nastavili sa kopanjem, a tada je njena ćerka utrčala u gradilište i povikala: „Ljudi, da li ste normalni, zgrada se urušila, a vi i dalje kopate!”.

I komšinica Stanimirovićeve, Zorica sa drugog sprata, kaže da je bila u stanu kada su joj nešto posle 11.00 sati pozvonili na interfon i rekli joj da hitno izađe iz zgrade.

„Primetila sam da teško zaključavam vrata, ali nisam shvatila da se zgrada urušava. Kada smo izašli, posle pet minuta pao je deo zgrade”, kazala je Zorica.

Snežana Janjić, vlasnica stana u parteru, u kojem trenutno niko ne stanuje, šokirana je onim što se desilo, a kako kaže, pola stana joj je otišlo u ambis.

„Deo stana stoji, nadam se da ću moći da izvučem stvari pod uslovom da procene da je bezbedno”, rekla je Janjić.

Zgrada u Vidovdanskoj na Vračaru urušila se danas oko 11.00 sati, a stanari će biti smešteni u neki od beogradskih hotela, kako je ranije rekao zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je danas izašao na lice mesta i razgovarao sa stanarima.

Vatrogasne i policijske ekipe pomoći će pri iznošenju stvari iz stanova u urušenoj zgradi, najavio je zamenik gradonačelnika.

(prva)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here