Home TEMA DANA ZASTRAŠUJUĆE OTKRIĆE NESTOROVIĆA: SRBI SPREMITE SE, NA JESEN POČINJE NOVI UDAR..

ZASTRAŠUJUĆE OTKRIĆE NESTOROVIĆA: SRBI SPREMITE SE, NA JESEN POČINJE NOVI UDAR..

464
0
SHARE

Dr Branimir Nestorović oglasio se juče na društvenim mrežama nakon niza napada od strane mejnstrim medija i pojedinaca na društvenim mrežama zbog tvrdnji da se omiljeni doktor u Srbiji prodao određenim političkim partijama.

Takvi napadi su prisutni i usmereni ka Nestoroviću od početka kovid histerije a poznati doktor je sada rešio da stavi tačku na takve tvrdnje, no pored toga otkrio je zastrašujuće prognoze.

On se na svom zvaničnom VK profilu osvrnuo na konstantne napade koji su usmereni ka njemu te je naveo da će u Srbiji na jesen početi prisilna vakcinacija jer kako kaže Srbija je potpisala ugovor sa Svetskom Zdravstvenom organizacijom i Klausom Švabom.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Poštovani

Zamolio bih da prestanete da me savetujete u vezi moje podrške Dverima. Imam 67 godina i nisam dementan, odgovaram za svoje postupke. Kome se sviđa glasaće za, a ko ne za neku drugu opciju. A postoje samo dve opcije, ZA ili PROTIV. Neki pišu da sam pričao protiv vakcinacije jer radim za Vučića, neki da razbijam opoziciju. Ponekad pomislim nešto što mi rekao pametan čovek, da Srbi ne zaslužuju da se neko žrtvuje za njih. I kada vas na jesen budu prisilno vakcinisali, jer je Srbija potpisala ugovor sa Svetskom Zdravstvenom I Švabom i budete čipovani, nemojte se žaliti. Sedite kući i kuckajte komentare- napisao je Nestorović na svom zidu.

„Ipak ih treba da pokušamo da spasemo, još ne shataju da je ovo samo pauza. Naručene su milijarde doza vakcina, za Nove sojeve. A vakcinisani polako razvijaju AIDS“– napisao je profesor

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here