Home TEMA DANA ZASTRAŠUJUĆA SAZNANJA SRPSKOG ANALITIČARA: PROJEKAT KOJI SU SPROVODILI U SRBIJI JE PROPAO...

ZASTRAŠUJUĆA SAZNANJA SRPSKOG ANALITIČARA: PROJEKAT KOJI SU SPROVODILI U SRBIJI JE PROPAO I OTRGAO SE KONTROLI- EVO ŠTA SLEDI (ŠOK VIDEO)

814
0
SHARE

Kovid-19 je projekat koji se otrgao kontroli svojim autorima koji nisu očekivali da će građani tako brzo prestati da se plaše.

Osim gubitka straha narod je prestao da ima poverenje u institucije zbog čega je sve teže kontrolisati situaciju – tvrdi u intervjuu za Helm Kast novinar i publicista Siniša LJepojević.

LJepojević u emisiji kaže da je virus originalno napravljen u SAD i da su, osim američkih, u njegovoj izradi učestvovala i dva kineska stručnjaka. On detaljko otkriva lokacije stvaranja kovida-19 i puštanja među populaciju.

On u emisiji otkriva da vakcinu koju prodaje kompanija Fajzer zapravo nisu oni napravili, objašnjava ulogu Vatikana u projekti Kovid-19 i komentariše teorije o širenju virusa putem avionskog goriva i elektromagnetnih talasa.

Kao dugogodišnji dopisnik Tanjuga iz Londona on objašnjava situaciju u Velikoj Britaniji povodom tvrdi o novom soju virusa, objašnjava pozadinu Bregzita i ko je pobednik pregovora o trgovinskom ugovoru, Englezi ili EU.

On analizira stanje u EU, Francuskoj, Nemačkoj, SAD i Rusiji. Tvrdi da SAD klize ka samoizolaciji i secesiji pojedinih članica federacije. Za Putina kaže da je prinuđen da učestvuje u projektu Kovid-19 kako bi spasao Rusiju od goreg napada.

LJepojević otkriva kakve je izjave Vučić davao Amerikancima o Kosmetu pre dolaska na vlast i kako je dokumentacija o tome ukradena iz Ministarstva spoljnih poslova kada je SNS došao na vlast.

On detaljno objašnjava stanje u CG posle izboga i pozadinu napada Mandića i Medojevića na premijera Zdravka Krivokapića kao i napade medija bliskih režimu u Srbiji.

U nastavku videa ćete čuti:

(Helmcast)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here