Home TEMA DANA UDARNO! ERDOGAN POČEO RAT PROTIV RUSIJE ZA KAVKAZ- KARABAH JE SAMO IZGOVOR!...

UDARNO! ERDOGAN POČEO RAT PROTIV RUSIJE ZA KAVKAZ- KARABAH JE SAMO IZGOVOR! EVO ŠTA JE ISTINA..

754
0
SHARE

Da li imamo snage da sve to zaustavimo kasnije, kada je taj proces u punoj snazi? O cemu ja pricam? Govorim o tom malom ratu. Ako Erdogan uspe da postigne određene ciljeve i ako (ne daj Bože) izdamo Jermeniju, tada će naša vlast na Kavkazu postati jedno ništa.

Tamo nećemo moći da kontrolišemo situaciju. Bićemo dužni da … Ne znam ni kako bi postupili. Jer se u ovom slučaju radi o aktivaciji uspavanih ćelija.

Sve što postoji i sve što deluje protiv nas. Stoga, kada se razgovara o ovom ratu, moramo shvatiti da, po mom mišljenju: prvo Ukrajina, zatim Centralna Azija, zatim Istočna Evropa, pa Belorusija, pa iskreno govoreći, ovaj mali rat, svi ti događaji potiču iz jednog ujedinjenog antiruskog plana.

Mislim da takav plan postoji, naša obaveštajna služba je izveštavala političku administraciju. Jedno od prepoznatljivih obeležja je to što smo izveli Kavkaz 2020 [vojne vežbe Kavkaz 2020] sa znatno (u poslednjem trenutku značajno) povećanim potencijalom.

Te vežbe Kavkaz 2020 bile su vid upozorenja: momci, ne igrajte se sa vatrom. Nisu poslušali. Ni Erdogan ni bilo ko drugi nisu čuli [upozorenje].

Konsolidacija postoji na ovim nivoima: Vašington, Ankara i Baku. Tehnološka postava na putu ka organizovanju međuetničkog nacionalističkog malog rata u Rusiji, najžešćeg iz kojeg praktično nema izlaza, kako bi se u Rusiji stvorila eksplozija koja će jednostavno rasturiti našu zemlju.

Danas nemamo takav potencijal da protivtežimo tim procesima. Ne postoji ideološka, ili slika budućnosti. U ovom slučaju, mislim da situaciju treba posmatrati kao kritičnu, a svaku vrstu poluge treba iskoristiti pre svega protiv Turske. Jer – podvlačim – ako se tamo okolnosti razviju u korist plana koji se sprovodi, tada nećemo izgubiti samo Kavkaz, već bismo mogli izgubiti i svoju zemlju.

Želeo bih da se obratim našim izuzetnim Kremljincima sa zahtevom. Molimo vas da zatražite od svojih savetnika i stručnjaka iz vaše oblasti da sastave istorijski dokument o rusko-turskim odnosima.

Koliko puta je Turska naoružavana protiv Rusije? Ko vam je rekao, gospodo koji ste prodali S-400 našem pomirljivom neprijatelju Turskoj, da se te rakete neće koristiti protiv naših aviona? Ko vam je to rekao?

Da li je Erdogan ispunio makar jedno jedino obećanje dato Putinu? Zar ne vidimo kako nas Turska napada u Siriji? Zar ne vidimo da nas Turska napada u Libiji?

Da li vidimo ponašanje Turske u drugim oblastima? Molim vas, dajte mi primer: ko danas aktivno deluje protiv Rusije koliko to čini Turska?

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here