Home TEMA DANA TRESE SE SRBIJA: OD TRAMPA STIGLA NAREDBA DA POČNU HAPŠENJA POLITIČARA I...

TRESE SE SRBIJA: OD TRAMPA STIGLA NAREDBA DA POČNU HAPŠENJA POLITIČARA I SVIH UMEŠANIH U PRANJE PARA (VIDEO)

10214
0
SHARE

Momentalna ostavka

I prema proceni Zorana Gavrilovića iz Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) ova četiri ministra mogla bi biti na udaru.

“Mi možemo samo da naslućujemo ko su ti ministri. Ako sudimo na osnovu afera ta četvorka bi mogla da glasi ovako: Siniša Mali, Aleksandar Vulin, Nenad Popović i Nela Kuburović. Mogao bi tu da se nađe i Zlatibor Lončar zbog vrlo problematične kupovine stana od pripadnika zemunskog klana.

Ovo jesu najsumnjiviji ministri, međutim, mi ne znamo šta se sve nalazi u Vučićevim fiokama i da li je ovo sve deo igre oko Vlade. Da ti ministri ne budu u novom sazivu. Zaista bi bio skandal da ministri koji su pod istragom, ponovo budu izabrani”, kaže Gavrilović za Nova.rs.

“Mene interesuje zašto Vučić nije objavio njihova imena. Javnost ima pravo to da zna, jer ako su pod istragom ne bi smeli da budu više na funkciji. Čim su pod istragom, to dovodi u pitanje njihovo postupanje i integritet.

Zapravo, sa ovim informacijama u javnost je trebalo da izađe premijerka Ana Brnabić, da kaže njihova imena i da traži momentalnu ostavku”, zaključuje Gavrilović.

Pogledajte video:

(Nova.rs,Srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here