Home TEMA DANA SRBI KOJI SU PODRŽALI TRAMPA- TERORISTI! VEĆ POČEO NAPAD NA SRBE U...

SRBI KOJI SU PODRŽALI TRAMPA- TERORISTI! VEĆ POČEO NAPAD NA SRBE U AMERICI!

686
0
SHARE

Posle blokade američkog predsednika na društvenim mrežama, stranica ove organizacije koja je okupila više od 300 hiljada Srba koji su za njega glasali, doživela je istu sudbinu.

U Americi se sada sprovode specijalne psihološke operacije. „Demokratija“ koju Amerika decenijama izvozi širom sveta vraća se kući. Lov na veštice upravo je kulminirao, a kao domaći teroristi etiketiraju se svi koji su glasali za Trampa, pa i mi Srbi.

Ovo za Sputnjik kaže Olgica Ravasi, specijalni savetnik za spoljnu politiku i bezbednost InterPort policije, međunarodne bezbednosne organizacije,  jedan od osnivača i predsednik organizacije „Srbi za Trampa“ povodom sve jačih pritisaka koje i oni trpe.

Posle blokade američkog predsednika na društvenim mrežama, stranica ove organizacije koja je okupila više od 300 hiljada Srba koji su za njega glasali, doživela je istu sudbinu.

Srbi koji su podržali Trampa – teroristi

Na tome se nije završilo, jedan od članova primio je preteće pismo u kome se od njega traži da ukloni obeležja i zastave podrške Trampu ispred svoje kuće u Viskonsinu, jer će u suprotnom biti prijavljen FBI kao potencijalni domaći terorista.

„Takvih psiholoških operacija i obojenih revolucija SAD i mi u Srbiji smo svojevremeno bili meta. Amerika koja izvozi „demokratiju“, sve što radi poslednjih nekoliko decenija po svetu, počevši od Jugoslavije, sada je vratila u SAD“, kaže Ravasijeva.

„Srbi za Trampa“ pod cenzurom

Iako je fejsbuk stranica „Srbi za Trampa“, posle nekoliko dana ponovo aktivirana, sve na njoj sada se strogo kontroliše.

Naša sagovornica dodaje da su Trampove pristalice bukvalno u poziciji prolaska kroz novu kristalnu noć, koja će očigledno dugo trajati.

„Svi kao da nosimo nekakvu davidovu zvezdu, samo zato što imamo drugačije ideološko, političko mišljenje.

Sve što se dešava je zaista bez presedana već četiri godine, a ovih nekoliko dana je kulminiralo. Pretnje našem članu da je terorista prijavili smo Trampovom štabu.

Ne isključujem mogućnost da će taj čovek reagovati i ličnom prijavom, jer je vezan za bezbednosne službe, bio je deo američke vojske“, kaže Olgica Ravasi.

Inauguracija Džo Bajdena zakazana je za 20. januar, a već danas došlo je do panike, zgrada američkog Kongresa bila je blokirana zbog požara koji je izbio u blizini tokom probe inauguracije novoizabranog predsednika.

Naša sagovornica ističe činjenicu da je i mesto gde će biti inauguracija već ograđeno žicom što je isto poruka onima koji nisu glasali za Bajdena.

„Vrlo je interesantno da su demokrate odjednom ljubitelji zidova i žica, a kada ih je Tramp predlagao štitivši suverenitet Amerike, jako su se bunili, etikeetrali to rasističkim činom.

Ako je Bajden zaista legitimno dobio izbore sa najviše glasova u istoriji, čemu onda ograde, čemu žice, da ga zaštite od sopstvenih građana“, isitče Ravasijeva.

Amerika miriše na Jugoslaviju

Ona dodaje da će demokrate 20 januara, ali i kasnije, učiniti sve da dokažu da su Trampove pristalice incidentne, iako se ni na jednom od skupova, a bili su najveći u istoriji Amerike, nikada nije dogodio ni jedan incident.

„Treba se plašiti, jer Amerika u ovom trenutku miriše na Jugoslaviju na početku devedesetih, vrlo je teško zamisliti da društvo može oko bilo čega više da se ujedini.

Ono što je problematično za budućnost je činjenica da je Amerika pocepana, da je velika polarizacija kojoj su doprinele demokrate, ne samo u protekle četiri godine, već i za vreme predsednika Obame“, ističe naša sagovornica.

Ravasijeva dodaje da ne vidi trenutak kada će SAD ponovo moći da nađe jedinstvo, jer je radeći na jačanju politike identiteta, potisnula negovanje različitosti mišljenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here