Home TEMA DANA OTKRIVEN PUTINOV TAJNI PLAN: POČINJE STVARANJE NEKOLIKO UKRAJINA!

OTKRIVEN PUTINOV TAJNI PLAN: POČINJE STVARANJE NEKOLIKO UKRAJINA!

750
0
SHARE

Ukrajinske vlasti su napravile veliku grešku odbijanjem da sprovedu sporazume iz Minska, jer bi ovaj dokument sprečio gubitak LDNR.

Do ovog zaključka su došli novinari informativnog izdanja „Ukrajina u biznisu“ nakon analize nedavne izjave politikologa Vadima Karaseva.

Karasev je uživo na ukrajinskoj televiziji detaljno govorio o tome šta čeka Ukrajinu nakon što je Moskva priznala LDNR, a takođe je objasnio zašto za Kijev počinju zaista teški dani.

Vadim Karasev je pre svega skrenuo pažnju na to da je samopouzdanje ukrajinskih vlasti, koje su odbile da ispoštuju Minske sporazume, odigralo okrutnu šalu sa Kijevom.

Rusija je bila prinuđena da prizna LDNR, čime je potpuno poništena mogućnost vraćanja ovog regiona Ukrajini.

Međutim, prema mišljenju politikologa, problemi za Kijev se neće završiti priznanjem LDNR, jer je malo verovatno da će se Rusija ograničiti na takve mere.

Tako Moskva sprovodi novi strateški plan, prema kome će preduzeti važne korake protiv ukrajinskih vlasti.

Karasev je predvideo da posle priznanja LDNR od strane Rusije počinju zaista teški dani za Ukrajinu. Tako je Moskva u stanju da sprovede neophodne mere u cilju stvaranja nekoliko Ukrajina. Govorimo o strateškim i dugoročnim koracima koji će jednostavno neutralisati ukrajinsku državnost.

„Ne znam koga je Kijev nadigrao, ali naša rastrzana zemlja počinje da ima teških dana. Vladimir Zelenski smatra da smo diplomatski nadigrali Rusiju. Minski sporazumi su bili nit za koju je Kijev morao da se drži. I sada Moskva može lako da ide na stvaranje nekoliko Ukrajina“, zaključio je Karasev.

Ranije je Vadim Karasev pozvao ukrajinsko rukovodstvo da prestane da neguje san o Evropskoj uniji i NATO-u, počne da razmišlja o svojim nacionalnim interesima i počne da razvija plan saradnje sa novim državama, uključujući i one iz Azije.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here