Home TEMA DANA NOVI SLUČAJ “ŠARLI EBDO” JE MAKRONOVA TAJNA IGRA- SPREMA SE VERSKI RAT...

NOVI SLUČAJ “ŠARLI EBDO” JE MAKRONOVA TAJNA IGRA- SPREMA SE VERSKI RAT U FRANCUSKOJ

229
0
SHARE

U svom opširnom i podrobnom ogledu Carfat navodi nekoliko viđenijih Jevreja (Serž Vajnberg, Žak Atali i drugi) koji su kod Davida de Rotšilda jamčili za Makrona. Makron je 2011. postao mlađi ortak kod Rotšilda, zarađujući veliki novac.

Odradio je svaki dinar – prevario je Le mond, predsjednika Olanda, državu Francusku, radio sve što su Rotšildi od njega tražili, i zauzvrat dobio da bude predsjednik Francuske.

Erik Zemur, vatreni glasnogovornik krajnje desnice, komentator s udarnim terminom na jednoj od najgledanijih televizija, idealan je da povede (zahvaljujući koroni) psihotičnu Francusku (i Evropu) u vjerski rat između hrišćanstva i islama.

Francuski novinar Erik Montana, hrišćanin, napisao je:

„Zemur je dvostruki agent u službi Sukoba civilizacija i cionističkog pokreta koji pothranjuje atmosferu neprekidne napetosti u Francuskoj. Zemur provocira raskol i doliva ulje na vatru nečuveno kriminalizujući naše sunarodnike muslimanske vjere, ugrožavajući građanski mir u našoj zemlji. Zemur je javna opasnost koja, iako višestruko osuđivan zbog podsticanja rasne i vjerske mržnje, ostaje skandalozno prisutna u medijima…“

Bar možemo reći da protivnici muslimana nisu hrišćani. Jer, Šarli ebdo je otvoreno antihrišćanski koliko i antimuslimanski časopis, u kom se mogu naći odurne karikature Bogorodice i Hrista, kao i pape i crkve. (Nikad im se nije omaklo da uvrijede Jevreje.)

Istinski hrišćanski stav izrazio je arhiepiskop Sevastijski Teodosije. Osudio je izrugivanje muslimanima u Francuskoj i širom svijeta. „Govor mržnje služi politici ,zavadi pa vladajʻ. Hrišćani i muslimani moraju zacementirati kulturu bratstva i zajedništva i raditi zajedno, više nego ikad, da bi porazili planove i zavjere koji idu na to da nas podijele i unesu razdor u naše redove“, rekao je palestinski arhiepiskop.

P.S. Mnogo pažnje se posvećuje načinu ubijanja od strane navodnih terorista. A otkidanje glave je zapravo u potpunosti francuski način. Najčešći način izvršenja smrtne kazne bila je giljotina (poput električne stolice u SAD). Francuzi su otkinuli glavu svom kralju i kraljici.

Tokom Bitke za Alžir, francuski padobranci igrali su fudbal s otkinutim glavama pobunjenika. Napoleon je donijeo otkidanje glave na Bliski istok, a ne obratno. Prilikom osvajanja Egipta, čuvši za ustanak u jednom selu, general Bonaparta naredio je svom ađutantu Kroazjeu da ode tamo, opkoli cijelo pleme, pobije muškarce sve do jednog, a žene i djecu da dovede u Kairo.

Naređenje je smjesta izvršeno. Mnoge žene i djeca, koji su išli pješke, poumirali su u putu, i nekoliko časova kasnije magarci natovareni vrećama pojavili su se na glavnom trgu u Kairu. Kad su vreće razvezane, glave pogubljenih muškaraca okrivljenog plemena zakotrljale su se trgom. Treba li da kažemo: „Ko što čini, sebi čini“?

Izrael Šamir (unz.com)

(Stanjestvari.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here