Home TEMA DANA NOGO OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: VUČIĆ MORA DA POTPIŠE TO MU NJEGOV ŠEF...

NOGO OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: VUČIĆ MORA DA POTPIŠE TO MU NJEGOV ŠEF NEĆE OPROSTITI.. (VIDEO)

982
0
SHARE

Srđan Nogo na samom početku izlaganja tvrdi da je ova vlast krila Vučićev put u Vašington a da se za to saznalo tek objavom Grenela na Tviteru.

Odmah se postavlja pitanje: Šta radiš ti Vučiću u Beloj kući u Vašingtonu? U kom svojstvu ti razgovaraš sa Tačijem? U kom svojstvu je Tači tamo?

Bilo kakvo potpisivanje u Vašingtonu je faktički čin priznanja. Grenel je bio jasan da želi da Tači i Vučić ispoštuju ono što su već potpisali.

Grenel je rekao i to da će raditi na ekonomskim pitanjima a ako se Beograd i Priština ne dogovore ostaje status kvo koji je za Srbiju idealan.

Imamo činjenicu da Donald Tramp povlači američku vojsku. Počeo je povlačenje vojske iz Nemačke a sasvim je sigurno da će povući vojsku iz Bondstila sa Kosova. Politika Amerike ide u tom pravcu.

Albancima na Kosovu je jasno da su ostali bez podrške SAD i jasno im je da gube podršku kakvu su imali prethodnih 30 godina. Zašto se onda Srbiji žuri?

Zašto bi sada Srbija morala da donosi sada bilo kakav sporazum?

Vučiću, uvek si se krio i poturao druge da potpisuju a sada ćeš morati ti da potpišeš. Gurao si Dačića i Nikolića da potpisuju a sada ćeš morati ti da potpišeš.

Videli smo kako si Marka Đurića odvukao u Brisel da potpisuje sporazum o železnici i aviosaobraćaju, ali na Vidovdan nećeš moći da se izvučeš.

Ako izađeš i kažeš da se ništa nisi dogovorio sa Tačijem nikakav problem nećeš imati ni sa Trampom ni sa Grenelom. Ja za njih mogu da garantujem. Ali koga se ti plašiš?

Kome si ti dužan? Ko je tebe doveo na vlast. Ko je taj koji će sastavljati taj sporazum koji ćeš morati da potpisuješ? Sa kojim ćeš se videti pre nego što uđeš u Belu Kuću a koji te tamo neće pustiti živog ako nije siguran u tvoje postupke. Jasno je to je Džordž Soroš.

Njemu si dužan, a kod njega ne mogu da ti garantujem a niti da urgiram, ali je jasno da si gotov i ti i tvoji gospodari.

Donald Tramp ne postavlja predsednike Srbije. Mi smo krivi što smo birali ovakve budale kao što je Vučić i kao što su oni pre njega. Jasno je da Tramp nema interes da pravi od Kosova državu Sorošu i Klintonu i da njima pomaže.

Jasno je i to da će do kraja leta Soroš, Klintonovi i Obama biti uhapšeni i onda neće od Kosova da pravi državu i da im pomaže. Srpski narod mora da se izbori sa svojim izdajnicima i sa svojim kriminalcima.

Vučić zna da ako u Vašingtonu izvrda i ne potpiše da je gotov. On je sa Sorošem dogovorio ove izbore i mislio da sebi kupuje još 4 godine vlasti. Dozvoljeno mu je da na glasanje ne izađe niko, samo on i njegov brat Andrej da izađu niko reč neće reći, može da pokrade, ima svu podršku medija i hvalospeve.

Treba ukinuti sve njegove medije od Informera do Pinka ali su Soroševi isti mediji N1 i Danas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here