Home TEMA DANA NEĆE PROĆI KAKO SU MILO I DRITAN ZAMISLILI: PODIGAO SE NAROD U...

NEĆE PROĆI KAKO SU MILO I DRITAN ZAMISLILI: PODIGAO SE NAROD U CRNOJ GORI- POČELI PROTESTI (VIDEO)

290
0
SHARE

On ističe da je trenutna situacija u Crnoj Gori kulminacija političke krize u toj zemlji koja je, prema njegovim rečima, počela nakon nepotpisivanje Temeljnog ugovora od strane premijera Zdravka Krivokapića u maju prošle godine, kada je vlada ostala bez podrške većine u parlamentu.

Kako je istakao, taj nedostatak većine ignorisan je od strane premijera i ostalih članova vlade, sve dok nije došlo do direktnog sudara predsednika i potpredsenika vlade Dritana Abazovića.

Mandić smatra da DPS i Milo đukanović predstavljaju najveće zlo za većinsku Crnu Goru i ističe da je DF smogao snage da podrži, kako je rekao, jedan neuspeli eksperiment.

“Iako naša koalicije čini dve trećine parlamentarne većine podržali smo neuspeli eksperiment vezan za ekspertsku vladu koji se grubo urušio i iskompromitovao. Međutim, zbog tog eksperimenta ne odustajemo da branimo većinsku volju i mislimo da ničija fotelja, ni predsednika, ni potpredsednika vlade ne treba da bude razlog da ne postignemo neki novi dogovor”, naglasio je Mandić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here