Home TEMA DANA Jeremić otkrio tajni dogovor: Spuštaju tenziju da bi prevarant sa izdajnikom bio...

Jeremić otkrio tajni dogovor: Spuštaju tenziju da bi prevarant sa izdajnikom bio vlast! (VIDEO)

612
0
SHARE

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je Narodna stranka uoči početka izborne kampanje bila izložena „zaveri“ čiji je cilj bio da ta stranka postane „laka meta za preuzimanje i da bude stavljena pod čizmu“.

„Otpadnicima iz naših redova koji su u tome učestvovali neka služi na čast to što su uradili. Nikome se do sada nije posrećilo napuštanje Narodne stranke. Svi koji su iskočili iz našeg voza nezadovoljni svojim mestom u kupeu ili brzinom kojom se krećemo ostali su iza nas, a mi idemo dalje, i danas imamo najveću poslaničku grupu od svih opozicionih stranaka u Skupštini Srbije“, rekao je Jeremić.

Ocenio je da će predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić pristati na nove izbore u Beogradu „samo ako bude potpuno siguran da će na njima pobediti“, i dodao da je „spuštanje tenzija u društvu“ bilo opravdanje za sastanak Vučića i predsednika SSP Dragana Djilasa na kojem se razgovaralo i o novim izborima.

„Rezultat tog ‘spuštanja tenzija’ je da u Skupštini Beograda neće biti Duška Vujoševića, a da ćemo sledeće nedelje za gradonačelnika dobiti Aleksandra Šapića. Rezultat je da ne znamo kada će biti okončani izbori u Velikom Trnovcu i da li ćemo vladu dobiti do duboko u jesen, da li će biti struje i ogreva, i po kojoj ceni. U medjuvremenu, Rio Tinto hvata novi zamah, kao i izvršitelji, inflacija je van kontrole, a narod se oseća prevareno“, rekao je Jeremić.

Dodao je da će lokalni izbori u Beogradu biti ponovljeni „samo ako ‘spuštači tenzija’ nastave sada već očigledno približavanje režimu“.

„Gde su im sada ‘partija i bratija’, šta je bilo sa predizbornim obećanjima, da li su ‘promene iz korena’ to da ih na Pinku naprasno počinju da zovu gospodom“, upitao je Jeremić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here