Home TEMA DANA ČUVENI HRVATSKI ISTORIČAR O NATO AGRESIJI- OBJASNIO KAKO SU SRBI SPASILI SVET...

ČUVENI HRVATSKI ISTORIČAR O NATO AGRESIJI- OBJASNIO KAKO SU SRBI SPASILI SVET (VIDEO)

803
0
SHARE

– Nemci koji su 1989. rušili „Berlinski zid“ kao simbol gvozdene zavese i neslobode, nisu mogli ni slutiti da će zapad samo 30 godina kasnije ličiti na konc-logor. Da će sve građanske slobode, čak i pravo na slobodno disanje biti pogažene.

Da će nestati sindikati, radnička prava, da će standard drastično padati, a da će rasti samo represija, zabrane i restrikcije. Sovjetski Savez je imao gulag za neistomišljenike, a zapad je postao gulag. Svi režimi su zatvarali one koji su se bunili, a samo je zapad zatvorio svoje građane koji se nisu bunili – napisao je istoričar.

Šarić navodi da su se protiv tog i takvog zapada Srbi borili devedesetih.

– Srbija je na pogrešnoj strani istorije bila samo onda kad su istoriju pisali pogrešni. I 1914. se činilo da je Srbija na pogrešnoj strani i 1941. i 1999. Istorija se neprestano ponavlja, ludačka potreba zapadnjačke civilizacije za posedovanjem i osvajanjem odvlači milione u smrt.

Najveća svetska carstva, Rimsko, Vizantijsko, Franačko, Osmansko, Habsburško, Nemačko… jurišala su na Srbiju na vrhuncu svoje moći. Tih carstava odavno nema, a Srbi su još uvek ovde. Kosovo čak i danas stoji kao nadgrobni spomenik i dokaz da zapadnjačke elite nisu spremne izvuči pouke iz krikova umirućih u burnoj prošlosti Balkana. Srbi će im to oprostiti. Istorija neće – napisao je Šarić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here