Home POGLEDI VOJNI VETERAN SNIMIO NLO NEZEMALJSKIH MOGUĆNOSTI, NASA JEDINO PRIZNALA DA TO NA...

VOJNI VETERAN SNIMIO NLO NEZEMALJSKIH MOGUĆNOSTI, NASA JEDINO PRIZNALA DA TO NA ZEMLJI NE POSTOJI (VIDEO)

765
0
SHARE

Vojni veteran iz savezne države Karoline uočio je i snimio supersonični NLO koji se kretao brzinom 17 puta većom od brzine zvuka. On je to prijavio Zajedničkoj NLO mreži koja je obavestila i poslala video NASA-i.

Bivši član vazduhoplovne jedinice je upravljao svojim dronom 26. oktobra kada je neidentifikovani objekat proleteo neverovatnom brzinom. Njegovo kretanje je bilo previše brzo da bi se uočilo golim okom ali nakon što je pustio video snimljen dronom, veteran je bio zapanjen onim što je video.

“Imam 59 godina i veteran sam vazduhoplovne jedinice u penziji. Tokom svoje dvadesetogodišnje karijere sam mislio da sam video sve, ali me je ovaj snimak zaprepastio!”

Ovaj misteriozni objekat je leteo na visini od samo 15 metara ali njegova brzina prevazilazi bilo kakav objekat sagrađen od strane čoveka.

Procenjuje se da je njegova brzina oko 21 000 km/h, što je čak 17 puta brže od brzine zvuka.

Ukoliko se video pusti normalnom brzinom, objekat nije primetan. Tek kada se snimak uspori, objekat ostaje dovoljno dugo na ekranu da bi se uočio.

Dok priroda ovog objekta još treba da se odredi, dva detalja svedoče o tome da je u pitanju fizičko telo. Objekat reflektuje svetlo i izgleda metalno, što isključuje mogućnost neispravnosti snimka zbog kamere.

Ovaj video je snimljen na 30 frejmova po sekundi, od čega se objekat pojavljuje zamagljen u deset njih. Daljina koju on pokrije u trećini sekunde je prosto neverovatna. Još čudnija je činjenica da ovaj objekat ne proizvodi zvuk jer bi bilo koji supersonični objekat koji je stvorio čovek proizveo zvuk nalik grmljavini ukoliko bi prošao toliko blizu.

Ovaj video je analizirala Zajednička NLO mreža koja nije mogla da nađe prikladno objašnjenje za objekat na videu.

“Ova anomalija nije ni posmatrana ni primećena iz prve ruke, već je snimljena dronom. Celokupno vreme primećivanja je trećina sekunde – crta koja dolazi iz pozadine i kreće se preko ekrana pre nestanka. Izgleda kao bela tačkica koja se izravnava u nešto nalik na svetlosnom disku neposredno pre nego što nestane sa ekrana.”

Bez sumnje, NASA će pokušati da diskredituje mogućnost da je u pitanju vanzemaljska aktivnost.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here