Home POGLEDI ŠOKANTNE TVRDNjE TEŠANOVIĆA: SRBIJA JE PREDATA MRAČNOJ GRUPI, VUČIĆA ĆE SRUŠITI.. (VIDEO)

ŠOKANTNE TVRDNjE TEŠANOVIĆA: SRBIJA JE PREDATA MRAČNOJ GRUPI, VUČIĆA ĆE SRUŠITI.. (VIDEO)

1243
0
SHARE

Novinar Teša Tešanović tvrdi da je porodica Aleksandra Vučića umešana u organizovanii kriminal, od privrednog kriminala i reketiranja do trgovine narkotika.

On je rekao da su braća Vučić alava i da je Srbija trenutno u rukama njihove mračne kriminalne grupe.

Govoreći o pritiscima koje je doživeo tokom svog novinarskog rada on je otkrio da su mu srpske službe najviše pretile zbog informacija o Vučićevoj seksualnoj orijentaciji i poslovima Andreja Vučića.

Tešanović smatra da je Vučić i dalje suviše jak, ali da se njegov pad može očekivati u naredne tri godine i da će on biti iznenandan kao njegov dolazak na vlast.

On je objasnio da aktuelna opozicija nema snage da smeni Vučića jer narod o njima ima podjednako loše mišljenje što se i videlo tokom nedavnih protesta i da je Vučić biti oboren od ljudi iz svojih redova.

Govoreći i koroni i najavljenoj vakcini Tešanović kaže da se nada da Amerikanci neće prvi otkriti vakcinu i da ne bi želeo da primi njihovu.

Ipak, on kaže da će ako neka druga zemlja pronađe vakcinu istu biti primoran da primi da bi mogao da putuje.

U emisiji objašnjava kako teče njegov život u Beogradu pod koronom, zašto je protiv policijskog časa i pojedinih mera i kako se Kina borila protiv virusa.

On komentariše svoje goste i teme o kojima govore, otkriva razloge svađe sa Jelenom Maćić koja mu je gostovala 12 puta u emisiji, komentariše stanje u medijima i svojim planovima povratka u Kinu.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here