Home POGLEDI SNIMAK KOJI JE ZATRESAO SVET- U BALTIČKOM MORU OTKRIVEN NLO STAR 140.000...

SNIMAK KOJI JE ZATRESAO SVET- U BALTIČKOM MORU OTKRIVEN NLO STAR 140.000 GODINA (VIDEO)

2466
0
SHARE

 

Objekatima zaobljene strane sa grubim ivicama (neglatkim). “Kao da je neko odlomio deo planine sa ivice, kao da ste pomešali dva kalupa u jedan, a kamenje se nalazi između kalupa” – Stefan Hogeborn. “Možemo videti ovaj fenomen na anomaliji na nekoliko različitih mesta. Obično tamo gde postoji strukturalni tuneli, pukotine i slično” – Peter Lindberg.

cvdjsfg2374623

Dve zaobljene rupe se nalaze u krugu. Jedna je široka 30 cm, a druga oko 2 metra i okružena kvadratnom formacijom od 2×2 metra.

Na krugu se ne nalaze samo ravne formacije, tamo se nalaze i građevinske linije i kutije nacrtane na njima.

Tuneli pod uglom od 90 stepeni, visine 1,5 metar i širine 3 metra urezani su u objekat.

Ronioci su rekli da se “crnkast” prah zadržao na kamerama.

Izgleda da je nešto veoma toplo dole, tako da se kamen istopio. Denis veruje da je ovo tačno zato što “neko kamenje izgleda kao da im je gornja strana opečena. Takođe, crnkast materijal koji izgleda kao da je iscureo daje utisak da ima nekog vida toplote dole” – Peter Lindberg, 4. jul 2012.

 

“Površina okruglog objekta ima pukotine na nekoliko mesta od po oko 2,5-5 cm, a u tim pukotinama, izgleda kao da je iscurelo nešto poput magme…da se magma pojavila pre ledenog doba, ogulio bi je led, ali izgleda kao da je iscurilo juče” – Peter Lindberg.

“Kao što možete shvatiti, mnogo toga upućuje da to nije “kamena formacija”. “Pukotine kao da nisu redovne, izgleda da idu vertikalno ili horizontalno. Iza se može videti crnkasto obojen mineral sa strukturom kao kod starih drvenih dasaka” – Peter Lindberg, 21. jun 2012. godine.

Denis je rekao da bi mogao da bude vulkan, međutim, po rečima istraživača, nikada nije bilo vulkanske aktivnosti u Baltičkom moru. Takođe, objekat koji su našli ne izgleda kao vulkan zbog savršenog okruglog oblika i uglova od 90 stepeni. Peter Lindberg pak tvrdi da su pronašli vulkansku aktivnost i vulkanoliku planinu (oko 2 kilometra od anomalije) koju će pregledati na sledećoj ekspediciji.

vbsdjhgf2764

“Čitava anomalija ima tanak sloj omotača i kada su ga ronioci zagrebali crnkasta površina se pojavila ispod. Skoro cela anomalija je izgleda od istog materijala osim dela litice. Ne znamo da li kamenje samo leži na anomaliji ili je deo nje. “Skoro da nema omotača na anomaliji, samo veoma tanak sloj. Jasno se može videti struktura površine kroz omotač. Može se jasno videti boja, ali kada pređete rukom preko površine, oseti se “sluzav” sloj”.

Okrugli objekat se nalazi na visokom stubu od 8 metara. “Debljina osnove se povećava do veličine od 56 metara blizu vrha gde se susreće sa objektom. Na jednoj strani kruga, objekat se širi oko 4-6 metara od stuba. Objekat izgleda kao da nije povezan sa stubom.

Postoji izvesna šupljina između gornjeg dela (kruga) i donjeg dela (osnova stuba). Izgleda kao granit, površina anomalije je napravljena od drugačijeg materijala u odnosu na stub.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here