Home POGLEDI PRVI PUT OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: HITLER JE U ARGENTINI UMRO STAR, NJEGOVE FOTOGRAFIJE...

PRVI PUT OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: HITLER JE U ARGENTINI UMRO STAR, NJEGOVE FOTOGRAFIJE NAKON RATA, FBI DOKUMENTI, DNK ANALIZE, NJEGOVA KUĆA (VIDEO)

668
0
SHARE
 “Inalko” kuća se mogla videti samo sa jezera pošto je šuma u okruženju sprečavala direktan pogled na kuću. Čak su imali i švajcarske krave uvezene iz Evrope.

Kuća je kasnije prodata Hoze Antoniju, koji je bio povezan sa predsednikom Peronom i bio predstavnik nemačkog Mercedes-Benz-a za Južnu Ameriku.

Prema navodima knjige “Sivi vuk – bekstvo Adolfa Hitlera”, Hitler je već bio mrtav u vreme kada je kuća prodata Hozeu Rafaelu Trocu 1970. godine.

Troco je takođe kupio druge nekretnine koje su pripadale Huanu Maleru. Huan Maler je bilo lažno ime Rajnarda Kopsa – SS operativca i ratnog zločinca.

Porodica Troco trenutno prodaje kuću i originalne planove koji su se pojavili zajedno sa pričom o Hitlerovom bekstvu možda baš zato da bi se povećalo interesovanje za ovu kuću.

Kompleks je potpuno samostalan i uključuje životinje i njive. Takođe, kuća poseduje prilaz na jezero zajedno sa kućicom za brodove u kojoj je bio čuvan hidroavion.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here