Home POGLEDI PRVI PUT OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: HITLER JE U ARGENTINI UMRO STAR, NJEGOVE FOTOGRAFIJE...

PRVI PUT OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: HITLER JE U ARGENTINI UMRO STAR, NJEGOVE FOTOGRAFIJE NAKON RATA, FBI DOKUMENTI, DNK ANALIZE, NJEGOVA KUĆA (VIDEO)

677
0
SHARE

Hitler sa dve žene… doktorom i drugim ljudima kojih je bilo oko pedeset pristigli su na obalu. Oni su u sumrak stigli na ranč na kome će se skrivati.

German Submarines in Argentina - 1945

Gujdano je spreman da otkrje i imena trojice ljudi koji su pomagali Hitleru i njegovim ljudima da stignu do ranča.

Gujdano je rekao da mu je dato 15 000 dolara zato što je pomagao u ovome, a pošto je shvatio da je samo pitanje vremena kada će Hitler biti uhapšen, on je odlučan u nameri da spere ljagu sa sebe u toj situaciji“, piše u dokumentu FBI od 14. avgusta 1945. godine.

Još jedan izveštaj (takođe od 14. avgusta) govori o tome da su nacističke podmornice pristale u Argentinu.

Središte FBI  počelo je da predaje izveštaje o Adolfu Hitleru javnosti i istraživačima u skladu sa aktom o slobodi informacija 26. aprila 1976. godine u skraćenoj verziji.

 Prvi dokument broj 65-53615-35 koji je veoma redukovan pušten na sajtu FBI, kompletno je obelodanjen istraživačima 1991. godine i dostupan je već desetak godina u Nacionalnoj arhivi.

Javni izveštaji: Ne postoji dokaz da je Hitler umro u Berlinu.

Jedan od istraživača je primetio: „Američki vojnici nisu pronašli Hitlerovo telo, niti postoji neki pouzdani očevidac koji tvrdi da je Hitler umro“.

DNK analiza izvršena na lobanji Hitlera: Ne pripada ni Hitleru ni Evi Braun.

Najbolji dokaz nalazi se u Rusiji. Kada je Rusija okupirala Nemačku, navodno Hitlerovo telo je brzo prenešeno u Rusiju i nije pominjano sve do 2009. godine kada je arheolog Nikolas Belatoni dobio dozvolu da izvrši DNK analizu na jednom parčetu kosti lobanje koju su pronašli.

mansion-hitler-argentina

Ono što je pronašao, pokrenulo je burne reakcije u krugovima obaveštajnih službi i naučnika. Ostaci koje je analizirao ne pripadaju ni Hitleru niti Evi Braun.

„Kost je bila tanka, a muške kosti su uglavnom čvršće. Šavovi koji povezuju ploče lobanje podudaraju se sa osobom koja je stara preko 40 godina“.

Belatonijev zaključak fizičkim pregledom ostataka potvrđen je molekularnim i genetskim analizama.

Lobanja koju su Sovjeti prikazali kao dokaz Hitlerovog samoubistva pištoljem u stvari pripada neidentifikovanoj ženi.

Očigledno je da priča koja nam je nametana godinama nije istinita i da za to postoje dokazi.

Kuća u kojoj je Hitler proveo svoje poslednje godine života jeste izolovana vila koja je slična zloglasnoj Berghof kući koja se nalazi na jezeru Nahuel Huapi u Patagoniji u Argentini, udaljenom planinskom raju punom nacističkih izbeglica.

Vila „Rezidencija Inalko“ se trenutno prodaje, nakon što je promenila nekoliko vlasnika počevši od Enrikea Garsije Meroua, advokata iz Buenos Ajresa koji je povezan sa nekoliko nemačkih kompanija koje su organizovale Hitlerovo bekstvo u Agrentinu.

On je kupio nekretninu od arhitekte Alehandra Bustilja koji je u martu 1943. godine napravio originalne planove za kuću.

DOKUMENTARNI FILM – KAKO JE POBEGAO HITLER: https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=mIC0gsaPE6M

Bustiljo je napravio i druge kuće za nacističke begunce koji su kasnije bili uhapšeni u toj oblasti. Mesto gde je kuća izgrađena u blizini grada Vilja La Angostura u to vreme je bilo jedva pristupačno.

Arhitektura je slična Hitlerovoj kući u Alpima, gde su sobe povezane sa kupatilom, ugradnim plakarima i malom čajdžinicom u blizini farme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here