Home POGLEDI POZNATI NAUČNIK I STRUČNJAK ZA NLO: POKRENUTE SU SPECIJALNE OPERACIJE ZA PRIKRIVANJE...

POZNATI NAUČNIK I STRUČNJAK ZA NLO: POKRENUTE SU SPECIJALNE OPERACIJE ZA PRIKRIVANJE VANZEMALJSKE RASE NA ZEMLJI

860
0
SHARE

Kroz istoriju je polje ufologije i ispitivanje vanzemaljske hipoteze, bez sumnje, zatrpano mnoštvom dezinformacija.

Oni koji su zaronili u dubine ufologije to najbolje znaju, jer je dobro dokumentovano da su se insajderi iz obaveštajnih agencija i vlada infiltrirali na teren u svrhu obmanjivanja istraživača i ljudi koji su zainteresovani za tu temu iz jednog jednostavnog razloga: udaljiti ih od istine.

Povrh ovih kampanja dezinformacija, koje, čini se, i dan danas deluju, već dugo postoji „zvanična kampanja ismevanja i tajnosti“  u vezi sa temom.

Dr Žak Vali magistrirao je astrofiziku i doktorirao kompjuterske nauke.

Tema NLO-a privukla mu je pažnju kao astronoma u Parizu. Potom je postao bliski saradnik Džozefa Alena Hajneka, američkog astronoma i doktora astrofizike, a zatim je napisao nekoliko knjiga o NLO enigmi.

Trenutno živi u San Francisku. Vali je bio deo tima koji je kompjuterizovao mapu Marsa za NASA-u, 1963. Kasnije je radio na mrežnom informacionom centru za ARPANET, preteču modernog Interneta.

On je istraživač koji je u najmanju ruku imao vrlo zanimljiv život u pogledu istraživanja teme NLO-a.

Stupio je u kontakt sa većinom stručnjaka iz ove oblasti, političarima iz celog sveta, visokim vojnim osobljem i mnogim drugima.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Njegovo istraživanje dovelo ga je do istrage nebrojene količine izveštaja o slučajevima u vezi sa NLO i navodnim vanzemaljskim bićima, i on je najzaslužniji što je fenomen stekao kredibilitet koji danas ima.

Bio je jedan od mnogih koji su pisali i dokumentovali zapanjujuće dokaze da su dobro

konstruisane podvale i medijske manipulacije zavaravale istraživače NLO-a, odvraćajući ih od samog fenomena NLO-a, šta se zapravo događa.

U jednoj od svojih najnovijih knjiga, Zabranjena nauka 4, on deli zapis svoje privatne studije o neobjašnjivim pojavama između 1990. i kraja milenijuma, tokom koje je putovao širom sveta baveći se svojom profesijom investitora u visoke tehnologije. To je pomalo dnevnik koji beleži njegova iskustva i susrete / sastanke dok pokušava da ispita i istraži fenomen.

U zapisu od četvrtka, 26. marta 1992., Vale piše:

Dobio sam dokument koji potvrđuje da je CIA simulirala otmice od strane NLO-a u Latinskoj Americi (Brazil i Argentina) kao eksperimente psihološkog rata.

Premotavanje unazad do petka, 4. maja 1990, Vale piše o Blekburnu, penzionisanom pukovniku američkog vazduhoplovstva:

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

„Uveren sam da vlada radi na NLO-ima“, rekao mi je. „Kakve su šanse da neki svedoci budu prevareni specijalnim efektima razvijenim psihološkim ratom?“

Kontrirao sam. “Pretpostavimo da im uperite infracrveni laser jednom nedeljno u oči; to im neće naštetiti, ali može izazvati halucinaciono stanje.

Eksperimenti su rađeni tako što nekome šaljete mikrotalasni zrak kroz mozak; mogu da utiču na ljude na ovaj način, čak i da ih nateraju da čuju stvari. Takođe su korišćeni hologrami”.

Zanimljivo je primetiti razgovor koji je Vale vodio sa Blekburnom 1990. godine, a zatim 1992. godine piše da je dobio dokument da je CIA bila umešana u insceniranje NLO-a (otmice od strane vanzemaljaca).

Kombinujte ove informacije sa Blekburnom, koji pominje da su korišćeni hologrami, a tehnologija postoji da bi se proizvela „halucinaciona“ stanja.

Ovo je samo jedan od mnogih primera i dokaza koji mnogi istraživači na terenu ukazuju na to da se inscenirane otmice događaju iz nepoznatih razloga i da se to nastavlja i danas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here