Home POGLEDI NEPOBITAN DOKAZ O NLO-ima? POGLEDAJTE SNIMAK NLO-a KAKO POLEĆE SA MESECA

NEPOBITAN DOKAZ O NLO-ima? POGLEDAJTE SNIMAK NLO-a KAKO POLEĆE SA MESECA

795
0
SHARE

“YouTube” je postao video spremište za NLO video snimke- kolekcije slika uređenih kao video snimci koji pokazuju neobjašnjiva otkrića na Mesecu, Marsu i drugom mestima u Sunčevom sistemu.

Društvena mreža za postavljanje video snimaka je brzo izgubila kontrolu nad onim šta se objavljuje na ovom sajtu, jer stotine hiljada ljudi snima i postavlja video snimke čudnih događaja za koje kažu da su dokaz o vanzemaljcima i NLO-ima.

Nažalost, iako možda postoji nekoliko snimaka koji su prava stvar i pružaju dokaz o postojanju NLO-a, postoji ogromna količina lažnih video snimaka na “YouTube-u”, od kojih je većina njih proizvod CGI-a (Computer Generated Images).

Sada novi video koji je postavljen na “YouTube” dospeo u naslove širom sveta, nako što je čovek iz Meksika, zvani Dijego Alves, postavio vrlo specifičan video snimak na svoj “YouTube” kanal.

Od tada je stekao veliku popularnost i postavljan je na nekoliko drugih “YouTube” naloga.

Izgeda da “kontroverzni video“ pokazuje ono što svi žele da vide- NLO koji poleće sa Meseca i odleće u svemir.

Mora da je prava stvar, zar ne?

Oni koji raskrinkavaju teorije o NLO-ima, brzo su primetili da je Avilesova fejsbuk stranica prepuna CGI sadržajem, i da je on bio grafički umetnik koji je napravio niz zapanjujućih CGI video snimaka.

Iako je ovaj video možda nesumnjivo sjajan, i iako se čini da jasno pokazuje misteriozni objekat kako poleće sa površine Meseca pri velikoj brzini, istina je da je čovek koji je postavio ovaj video, Dijego Aviles, grafički umetnik koji je napravio niz zapanjujućih CGI video snimaka.

Ovaj video je proizvod iz dva dela: Mesec snimljen iz teleskopa i mali objekat koji je dodat kasnije da izgleda kao da poleće sa Meseca i odleće u svemir.

Zemljin Mesec je misteriozno mesto. Da, i postoji mnogo stvari na površini koje je teško objasniti. Dr Rober Jastrov, prvi predsednik NASA-ine Komisije za lunarna istraživanja, nazvao je Mesec “Rozeta kamenom planeta.“

Postoji nekoliko teorija koje sugerišu da je Mesec masivna vanzemaljska baza ili da ima brojne baze na svojoj površini čije poreklo ostaje misterija. U julu 1970. godine, dva ruska naučnika, Mihail Vasin i Aleksandar Šerbakov, objavili su članak u sovjetskom časopisu Sputnik pod nazivom “Da li je Mesec kreacija vanzemaljske rase?“

Teorija koju su predložili ova dva stručnjaka nudi argumente koji bi objasnili bezbroj enigmi oko Meseca i njegovog stvaranja.

Ovaj ruski naučni duo je predložio teoriju da Zemljin Mesec nije prirodni satelit, već planetoid koji je bukvalno šupalj iznutra, a da su ga izdubila super napredna inteligentna bića koja poseduju tehnologiju koja je daleko superiornija od naše, čak i danas.

U svakom slučaju, iako postoje brojne zanimljive teorije vredne pažnje u smislu vanzemaljaca i NLO-a, video snimci kao ovaj koji je postavljen na Avilevom “YouTube” kanalu štete ozbiljnim NLO istraživanjima.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here