Home POGLEDI NAJPOZNATIJI SLUČAJ REINKARNACIJE U ISTORIJI: DVOGODIŠNJI DEČAK DOKAZAO DA JE BIO...

NAJPOZNATIJI SLUČAJ REINKARNACIJE U ISTORIJI: DVOGODIŠNJI DEČAK DOKAZAO DA JE BIO PILOT U DRUGOM SVETSKOM RATU! (VIDEO)

169
0
SHARE

Brusova sumnjičavost sada je već bila dobrano načeta. Sasvim ju je pak razbio trenutak kada mu je Džejms sredinom 2001. godine rekao da ga je odabrao „jer je znao da će biti dobar otac.“

„Kako to misliš, gde si ti to nas odabrao“, upitao je Brus Džejmsa. „Pa na Havajima, u ružičastom hotelu uz plažu, tamo sam odlučio da ćete me vi vratiti u ovaj svet„, odgovorio

je dečak. Andrea i Brus tamo su slavili petu godišnjicu braka, pet nedelja pre nego što je Andrea zatrudnela. Džejms je s vremenom otkrivao sve više detalja.

Kada su ga upitali zašto je svoje tri akcione figure nazvao imenom Bili, Leon i Valter, odgovorio im je da su ga oni dočekali kad je „došao u nebesa“.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Brus se opet vratio registru poginulih i među 18 žrtava s Natome našao je i imena Bilija Pilera, Leona Konera i Valtera Devlina.

Njegovi roditelji su napokon uspeli da dođu i do 84-godišnje En Hjuston, Džejmsove sestre. Ona im je pokazala njegovu fotografiju, mladog pilota naslonjenog na avion

„Korsair“. Mali Džejms i En su se upoznali i ona je bila uverena da on zaista jeste reinkarnacija njenog brata.

Dečak je na kraju i sam upoznao neke od preživelih saboraca i vrlo ih brzo prepoznao, iako je bio malo tužan jer su „svi tako ostarili“.

„Cilj moje istrage da saznam šta se događalo s mojim sinom bio je da dokažem da je sve to samo velika slučajnost. Ali, s vremenom sam bio sve bliže nečemu što je vrlo opasno. Osećao sam kao da ruku stavljam u vatru“, izjavio je 2009. godine Brus za Daily Mail.

Brus je prihvatio da je njegov sin zaista reinkarnacija pilota iz Drugog svetskog rata, iako se to ne uklapa u katoličku veru.

„Bog nam daje duh koji živi večno. Duh Džejmsa Hjustona došao je nama. Zašto? Ne znam. Neke stvari nikada nećemo saznati“, zaključio je Brus.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here