Home POGLEDI NAJPOZNATIJI SLUČAJ REINKARNACIJE U ISTORIJI: DVOGODIŠNJI DEČAK DOKAZAO DA JE BIO...

NAJPOZNATIJI SLUČAJ REINKARNACIJE U ISTORIJI: DVOGODIŠNJI DEČAK DOKAZAO DA JE BIO PILOT U DRUGOM SVETSKOM RATU! (VIDEO)

524
0
SHARE

Slučaj dečaka Džejmsa Leiningera jedan je od najpoznatijih slučajeva reinkarnacije u istoriji. On se prisećao života i smrti pilota iz Drugog svetskog rata.

„Gori avion, gori avion, mali čovek ne može da izađe napolje“, vikao je dvogodišnji Džejms Leininger u snu. Stravični vriskovi probudili su njegove roditelje. „Sve je podsećalo na scenu iz filma ‘Egzorcist’. Džejms je ležao na leđima, a s rukama i nogama kao da je pokušao da izađe iz nevidljivog kovčega“, opisao je tu noć njegov otac Brus.

Noć koja će prethoditi trogodišnjem istraživanju koje će Džejmsove roditelje, katolike, uveriti da je njihov sin reinkarnacija pilota koji je poginuo u Drugom svetskom ratu.

Džejmsova priča devet godina kasnije će obići svet u obliku knjige „Preživela duša: Reinkarnacija vojnog pilota iz Drugog svetskog rata“.

U narednim nedeljama te 2000. godine Džejmsove noćne more su postajale sve intenzivnije i isrpljujuće za malog dečaka.

Dečak je sada vikao sopstveno ime, ali i imena poput „Džek Larsen“, „‘Natoma“ i „Corsair“. Po danu on je bio sasvim normalan i zaigran dečak koji je samo pokazivao veliki interes za avione. U jednoj prodavnici igračaka majka je Džejmsu pokazala bombu montiranu na jednu maketu aviona.

„Mama, to nije bomba, to je dodatni rezervoar. Avioni tako mogu duže da lete„, smireno

je objasnio majci. S obzirom da su se noćne more nastavile, roditelji su se ohrabrili i odlučili dečaka da ispitaju o stvarima koje uzvikuje u snu.

„Ko je „mali čovek“, upitala ga je majka. „To sam ja“, odgovorio joj je. Na očevo pitanje šta se dogodilo s njegovim avionom objasnio je da je „pogođen i srušen.“

reinkarnacija-pilot-decak

„Srušili su ga Japanci, oni su na avionima imali veliko crveno sunce“, odgovorio im je Džejms. Majka Andrea Brusu je nagovestila mogućnost reinkarnacije što je on ljutito odbacio. To se jednostavno nije uklapalo u njegov sistem verovanja. Nije bilo racionalno.

Na daljnje ispitivanje Džejms je roditeljima objasnio da je vozio avion „Corsair“ koji je

poletao s broda pod imenom „The Natoma“. Za Božić 2000. godine Brus je svom ocu kupio knjigu o bitci za Ivo Džimu. Listao ju je i Džejms i zastao na jednoj od fotografija. „Eto, tu su srušili moj avion, tata“, pokazivao je Džejms.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Dečakov je otac zavirio u američku vojnu enciklopediju i shvatio da je nosač aviona „The Natoma“ zaista učestvovao u američkoj invaziji na Ivo Džimu. Nakon što je dečak čak i danju počeo da razgovara s imaginarnim prijateljem kojega je nazvao Džek Larsen, Brus je svemu odlučio da stane na kraj. Pronaći će tog čoveka, ako postoji, a on će mu sve opovrgnuti.

I zaista, Brus je uspeo da dođe do Larsena, ali ne i da demantuje priče koju je njegov sin

neprestano ponavljao otkad je progovorio. Larsen mu je ispričao da je njegov prijatelj Džejms Hjuston poginuo u eksploziji kada su mu Japanci pogodili avion. Brus je proverio registar poginulih u Drugom svetskom ratu i među 18 žrtava s Natome našao i ime Džejmsa Hjustona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here