Home POGLEDI MISTERIOZNO SAOPŠTENJE CIA: VANZEMALJSKI BRODOVI POSTOJE, SVE OSTALO JE TAJNA..

MISTERIOZNO SAOPŠTENJE CIA: VANZEMALJSKI BRODOVI POSTOJE, SVE OSTALO JE TAJNA..

426
0
SHARE

„Priznao je da je varao. Rekao je da je on mađioničar koji je želeo da vidi da li je moguće da se uspešno prikaže kao vidovnjak u laboratoriji“, zaključila je Delanojeva.

Van Pivelde je objasnio zašto je agente CIA, koji imaju zadatak da brane najmoćniju zemlju na svetu od svih neprijatelja, mogao da zainteresuje, bar nakratko, tinejdžer koji savija kašike.

„Fokus na vidovnjake takođe zvuči prilično ekscentrično. Ali kada dalje kopamo, možemo videti agenciju koja traži naučne studije kako bi obavestila svoje nadređene, prateći glasine da je Sovjetski Savez zainteresovan za vidovnjake 1970-ih“.

„Zaključak koji je izvela CIA do sredine 1990-ih bio je da čitav program nije koristan za njihovo poslovanje.“

U okviru programa „Stargejt“ sprovodio se i projekat „Sanstrejk“ –  kojim se na nekonvencijalan način istraživala eksplozija aviona „Pan-Am flajt“.

Pan Am flajt 103 srušen je iznad škotskog sela 21. decembra 1988. godine, usmrtivši svih 259 putnika i članova posade i još 11 ljudi na zemlji.

7. juna te godine na nepoznatoj lokaciji, jednom tzv. vidovnjaku su dali zadatak da opisuje fotografiju rekonstruisanog nosača prtljaga na kome se nalazila bomba koja je raznela avion.

Sa oznakom „Potreban poseban pristup“, beleške su naslovljene: „Upozorenje: Sadrži obaveštajne izvore i metode“.

Misija „Sanstrejka“ uključivala je prikupljanje obaveštajnih informacija putem „psihoenergetike“ – uključujući telepatiju.

Test o rušenju aviona je sadržao 22 stranice iscrtanih beleški i skica.

U napomenama koje se odnose na vidovnjaka piše: „U kutiji je bomba koja eksplodira. Zbog toga razmišljam o bombi koja raznosi osobu. Vidim crveni, vatreni i nazubljeni plamen. Nešto vezano za metu čini da mi oči gore…

Do 1990. godine istraga o srušenom avionu je još uvek trajala sve dok nisu zvanično optužena dvojica Libijaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here