Home ŽIVOT ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK,...

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

986
0
SHARE

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu grobnice, već ambulante!

Piramide imaju posebnu energiju koju može da registruje, čak, i vojni radar. Ovo je dokazao vojni stručnjak Aleksandar Golod, poreklom Ukrajinac, koji je širom Rusije izgradio 17 piramida.

I ne samo u Rusiji, jednu je podigao u Uzbekistanu, drugu u Francuskoj. Golod je počeo da proučava piramide još 1990. godine u cilju vojne odbrane i posvetio im je čitav život.

Danas je poznata  njegova teorija da piramida, kao oblik, ima energiju koja može da bude blagotvorna za organizam i prirodnu okolinu. Posle ovog otkrića izgradio je 17 piramida od fiberglasa.

Golod veruje da su i drevni Egipćani imali isto znanje i moć da uz pomoć piramida leče i poboljšavaju prinos žitarica.

Prve su bile visoke 11, pa 22 i, na kraju, 44 metara!

Prve piramide bile su visoke 11 metara, a onda je počeo da gradi veće od 22, pa 44 metara. Prve su bile od pleksiglasa, a naredne od drveta, tradicionalnog ruskog materijala.

Piramide su alat protiv raka i raznih drugih bolesti i zato smo počeli da ih gradimo od kvarca – kaže dr Valerij Uvarov, geograf i šef odseda za istraživanje NLO pri Ruskoj akademiji za nacionalnu bezbednost.

Leče rak, sprečavaju razvoj virusa, snižavaju šećer, poboljšavaju rad mozga i imuni sistem.

On tvrdi da su, na početku, radili ekstremne eksperimente na miševima u saradnji sa moskovskim Institutom za vakcine Mečnikov. Oni su miševima ubrizgali smrtonosni virus encefalomiokarditis i jednu grupu izložili dejstvu piramide, a drugu ne. Među miševima izloženim piramidi 40 odsto je preživelo.

Piramida ima jako protiv virusno delovanje, odlična je za zdravlje i zato smo osmislili “Projekat 12” o izgradnji piramida u Tomsku – zaključuje dr Uvarov.

U Tomsku postoji “Projekat 12” o izgradnji lekovitih piramida , a mogli bi i u Sokobanji.

Uvarov je bio u Srbiji, na Rtnju i u Sokobanji osetio veliku energiju.- Tu bi mogle da grade piramide i da Srbija stvori jedinstvenu energo-ekološku sredinu. Rtanj je isto što i  hipotalamus u mozgu čoveka – dobija energiju i šalje dalje – rekao je Uvarov.

U ove piramide ulaze ljudi kojima je potrebno lečenje i, kažu, da se osećaju bolje. Oni kažu da ih posle stajanja u sredini piramide prolaze bolovi, da se umiruje nervoza i slično. Voda koja stoji u piramidi je dobra za duh i telo.

Golod je verovao da piramida eliminiše viruse, razne druge bolesti, pa i rak. On je pisao brojne studije na ovu temu, pa mada zvanična medicina do danas nije priznala njegov način lečenja, priznaju je mnogi lekari .

U povrtarstvu je moć piramida priznata, pa se prave staklenici  u obliku plastičnih piramida iznad useva jer zaista imaju blagotvoran efekat na biljke i povećavaju prinos od 30 do 100 odsto. Ovi piramidalni plastenici nisu šire prihvaćeni zbog nepraktičnog oblika u slučaju vetra.

(Novosti.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here