Home POGLEDI KONAČNO PRIZNANJE- HITLER UMRO U PARAGVAJU 1973: EVO KO MU JE ORGANIZOVAO...

KONAČNO PRIZNANJE- HITLER UMRO U PARAGVAJU 1973: EVO KO MU JE ORGANIZOVAO BEG I GDE JE SAHRANJEN! (VIDEO)

1124
0
SHARE

Još jedan izveštaj (takođe od 14. avgusta) govori o tome da su nacističke podmornice pristale u Argentinu. Središte FBI počelo je da predaje izveštaje o Adolfu Hitleru javnosti i istraživačima u skladu sa aktom o slobodi informacija 26. aprila 1976. godine u skraćenoj verziji.

Prvi dokument broj 65-53615-35 koji je veoma redukovan pušten na sajtu FBI, kompletno

je obelodanjen istraživačima 1991. godine i dostupan je već desetak godina u Nacionalnoj arhivi. Javni izveštaji: Ne postoji dokaz da je Hitler umro u Berlinu. Jedan od istraživača je primetio: “Američki vojnici nisu pronašli Hitlerovo telo, niti postoji neki pouzdani očevidac koji tvrdi da je Hitler umro”.

Najbolji dokaz nalazi se u Rusiji. Kada je Rusija okupirala Nemačku, navodno Hitlerovo telo je brzo prenešeno u Rusiju i nije pominjano sve do 2009. godine kada je arheolog

Nikolas Belatoni dobio dozvolu da izvrši DNK analizu na jednom parčetu kosti lobanje koju su pronašli. Ono što je pronašao, pokrenulo je burne reakcije u krugovima obaveštajnih službi i naučnika. Ostaci koje je analizirao ne pripadaju ni Hitleru niti Evi Braun.

– Kost je bila tanka, a muške kosti su uglavnom čvršće. Šavovi koji povezuju ploče lobanje podudaraju se sa osobom koja je stara preko 40 godina. Belatonijev zaključak fizičkim pregledom ostataka potvrđen je molekularnim i genetskim analizama. Lobanja koju su Sovjeti prikazali kao dokaz Hitlerovog samoubistva pištoljem u stvari pripada neidentifikovanoj ženi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here