Home POGLEDI KONAČNI DOKAZ: NAUČNIK POTVRDIO PRIČU BETI HIL DA JE BILA NA PLANETI...

KONAČNI DOKAZ: NAUČNIK POTVRDIO PRIČU BETI HIL DA JE BILA NA PLANETI VANZEMALJACA (VIDEO)

1034
0
SHARE

Beti i Barni Hil iz Portsmauta u Nju Hempširu, SAD, tvrdili su da su ih 19. septembra 1961. godine oteli vanzemaljci.

Naučnici su u to vreme diskreditovali mapu koju je Beti nacrtala, a koja je predstavljala tačno sazvežđe u koje su ih vanzemaljci odveli.

Stručnjaci su tvrdili da ne postoji sazvežđe koje liči na taj crtež.

Danas, mnogo godina kasnije, jedan statističar  je utvrdio da je neobičan raspored zvezda koje je Beti nacrtala ustvari sazvežđe Zeta Retikuli i da je Beti mogla da ga nacrta samo ako su je stvarno oteli vanzemaljci.

Barni i Beti su najpre uočili čudnu ovalnu letelicu na nebu. Zatim su uočili grupu „čovekolikih bića“ kako ih posmatra iz letelice. Poslednje čega se sećaju jeste da su im ta ista bića blokirala put.

Zatim se sećaju parkiranja ispred svoje kuće u Portsmautu. Tada se uopšte nisu sećali šta im se dogodilo tri sata pre toga.

Beti je pre smrti 2004. godine dala intervju u kom je rekla:

„Poveli su nas na letelicu. Barnija su stavili u jednu sobu, a mene u drugu.

Prvo su me postavili na stolicu i proverili mi oči, uši, nos i grlo. Stavili su me na sto i rekli da žele da provere moj nervni sistem.

Zatim su pokušali da ubace instrument nalik igli u moj pupak, što me je jako zabolelo, pa su prestali. Barnijev pregled je bio sličan mom, osim što su kod njega ispitivali i strukturu kostiju“.

Beti se takođe seća da je razgovarala sa „Vođom“ i da ga je pitala odakle oni potiču. Vođa joj je pokazao zvezdanu mapu.

Beti je pod hipnozom uspela da nacrta mapu koja se sastojala od 12 većih zvezda povezanih linijama i tri manje koje su formirale trougao. Ona je navela da su joj rekli kako te linije između zvezda predstavljaju „trgovinske puteve“.

barni-crtez

Dejvid Saunders, statističar koji proučava NLO-e, rekao je da je statistički nemoguće da je Beti slučajno nacrtala sazvežđe za koje danas znamo da je Zeta Retikuli i da je ona zapravo govorila istinu.

On je rekao da su samo vanzemaljci mogli da joj daju takvu informaciju.

Još jedan čudan dokaz da je otmica bila prava jeste taj da je Betina haljina bila pocepana i prekrivena nekakvim ružičastim puderom za koji je potvrđeno da „nije organskog porekla“. Na njenom automobilu su pronađeni koncentrični krugovi kraj kojih bi kompas počeo nekontrolisano da se vrti, ako bi ga postavili blizu.

Par je nakon „susreta“ imao užasne noćne more i oboje su doživeli ozbiljan stres.

Barni se toliko razboleo da je morao da ode kod lekara. Psihijatar dr Bendžamin Sajmon ih je ispitao pod hipnozom i došao do neverovatnog otkrića.

Kada su Beti i Barni podvrgnuti hipnozi, oni su uspeli da se sete trenutka kada su oteti i svega što su u međuvremenu zaboravili.

Barni je na jednoj od seansi čak skicirao vanzemaljce koji su ih oteli.

Barni je umro od izlivanja krvi u mozak 25. februara 1969. godine u 46. godini. Beti je verovala da je otmica delimično uticala na to.

Beti Hil je umrla 17. oktobra 2004. godine, godinama pokušavajući da dokaže da su je zaista oteli vanzemaljci.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here