Home POGLEDI HOROR SA GALIPOLJA KOJI DO DANAS NIJE REŠEN: CEO BATALJON ZBRISAN BEZ...

HOROR SA GALIPOLJA KOJI DO DANAS NIJE REŠEN: CEO BATALJON ZBRISAN BEZ TRAGA, VIĐEN KAKO NESTAJE U MISTERIOZNOM OBLAKU (VIDEO)

415
0
SHARE

Nestali u oblaku?

Njegovu su priču potvrdila još dva saborca, otkrivajući da nisu želeli pre ništa da govore jer su mislili kako im niko neće verovati, ali sada više nisu imali šta da izgube.

Rišart je rekao da se njegova jedinica nalazila u blizini turskih položaja, što je bilo blizu mesta gde je nestao 5. bataljon. Tvrdio je da su svi videli neobične sivo-smeđe oblake koji su gotovo lebdeli iznad bojišta.

Ti čudni oblaci opisani su kao potpuno mirni i nepomični usprkos jakom vetru koji je duvao, a ispod tih oblaka nalazio se jedan veći i znatno gušći. Muškarci su ga procenili na barem 800 metara dužine i 200 metara širine, a taj se oblak doslovno spustio na zemlju.

Norfolksi su navodno bez imalo oklevanja umarširali u njega i tako im se izgubio trag, nakon čega se oblak još više raširio i odjednom velikom brzinom krenuo prema visinama. Veterani se kunu kako su tada videli i tela koja lebde u vazduhu.

Ta je priča prvi put objavljena u novozelandskom magazinu „Spejsvju“, a od tada se javljalo više ratnih veterana koji su potvrđivali priču.

Od tada se ovim slučajem bave mnogi teoretičari zavere i NLO entuzijasti, a šta se tačno dogodilo znaju samo oni koji su svoje živote tada ostavili na Galipolju.

(Ekspress.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here