Home POGLEDI GRUPA AMERIČKIH OFICIRA: U NEKOLIKO SITUACIJA, NEPOZNATA CIVILIZACIJA NAM JE ISKLJUČIVALA UPOTREBU...

GRUPA AMERIČKIH OFICIRA: U NEKOLIKO SITUACIJA, NEPOZNATA CIVILIZACIJA NAM JE ISKLJUČIVALA UPOTREBU NUKLEARNOG ORUŽJA

592
0
SHARE

Od 2008. godine, grupa bivših oficira američkog Vazduhoplovstva objavljuje neverovatne izveštaje o NLO koji su navodno pokazali izrazito interesovanje za lokacije na kojima se nalazi nuklearno oružje.

Oni traže da se američka vlada primora na obeledanjivanje „istine“ o vanzemaljcima.

Vanzemaljci isključuju naše nuklearno oružje kako bi demonstrirali koliko su nadmoćni, tvrdi jedan od  aktivista koji je želeo da okonča „vladin embargo istine“, prenosi Dejli star.

Stefan Baset je osnivač Istraživačke grupe za paradigme, koja se neumorno trudilda osvetli „istinu“ o vanzemaljcima i NLO-ima.

On tvrdi da je nekoliko svedoka primetilo neidentifikovane vazdušne objekte, manipulišući našim nuklearnim oružjem koje s lakoćom čak i „isključuju “.

Međutim, Baset ističe da to ne predstavlja pretnju za čovečanstvo.

„Više puta su isključili naše nuklearno oružje. Da li to znači da su loši? Svedoci događaja, a ima ih mnogo, uglavnom veruju da to nije pretnja, već poruka. ”

„To nije bila pretnja, već poruka da su te stvari beskorisne. Kao da su hteli da poruče:

’‘Sve je to beskorisno, vidite da možemo da ga isključimo kad hoćemo. Zašto se jednostavno toga ne rešite’‘, smatra Baset.

Vanzemaljci aktivrali raketne sisteme u pet vazduhoplovnih baza?
Ovo nije prvi put da se tvrdi da vanzemaljci isključuju nuklearno oružje i pokazuju interesovanje za vojne baze.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Bivši poručnik američkog vazduhoplovstva Bob Džejkobs jedan je od grupe bivših oficira, koji se pojavio 2008. godine na Si-En-En televiziji u emisiji „Lari King uživo“, kako bi izneo tvrdnju da su NLO aktivirali raketne sisteme u pet vazduhoplovnih baza u pet različitih država, ali da je vlada Sjedinjenih Država navodno prikrila te informacije.

Bob Salas, bivši kapetan američkih vazduhoplovnih snaga i Bob Džemison, bivši oficir,

izneli su senzacionalnu tvrdnju da je tokom raketne probe  1967. godine „ snop svetlosti onesposobio bojeve glave“. Zbog incidenta zavedenog pod oznakom „Malmstrom AFB NLO“, rakete usred Montane privremeno su bile neupotrebljive.

„Vazduhoplovne snage su to istraživale potajno, verujem do 1972. Mislim da taj snop nema ovozemaljsko poreklo. Mogao je da šalje signale svakoj od naših raketa posebno. Oprema za vođenje i kontrolu bila je potpuno onesposobljena “, rekao je Salas.

Nadređeni su, kako kaže, tražili od njega da potpiše dokument o čuvanju tajne u kojem se obavezao da nikada neće govoriti o tom incidentu.

Bob Džejkobs, bivši oficir za instrumentalno opremanje američkog vazduhoplovstva,

tvrdio je da se na snimku koji je snimio  1954. u vazduhoplovnoj bazi Vandenberg jasno vidi NLO, ali da su snimak zaplenili agenti CIA.

Stefan Baset ranije je za Dejli star rekao da je američka vlada  primorala NASA da isključi direktan prenos sa Međunarodne svemirske stranice kad god se pojavi NLO.

Baset, koji je dugo vodio kampanju da vlada prekine svoj navodni embargo na istinu o vanzemaljskom životu, tvrdi da su svemirskoj agenciji vezane ruke kada je u pitanju objavljivanje „istine“ o  NLO.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here