Home POGLEDI DOKAZI ODUZETI I SAKRIVENI: 1965. GODINE JE SNIMLJENA OGROMNA NLO FLOTA OD...

DOKAZI ODUZETI I SAKRIVENI: 1965. GODINE JE SNIMLJENA OGROMNA NLO FLOTA OD STRANE NAUČNIKA I VOJNIH LICA NA ANTARKTIKU

759
0
SHARE

Za period od oko 4 sata, misteriozni objekti su izveli fascinantne akrobatske manevre, i čak su fotografisani od strane naučnika.

Prema njihovim proračunima, ova dva objekta su putovala na nadmorskoj visini od 8.000 metara i kretala se brzinom od 40.000 km/h.

Nekoliko dana nakon što se dogodio ovaj fascinantni incident, 20. januara, helikopter britanske mornarice je pokupio naučnike, koji su predali snimke objekata agenciji SAD zvanično odgovornoj za istragu NLO-a, ATIC (Vazdušno-tehnički obaveštajni centar).

Međutim, kako se ispostavilo nakon proteklih godina, fizičar po imenu Rafael Vera Mege je intervjuisao jednog od svedoka koji je izjavio da ATIC nije vratio negative fotografija koje su snimljene i rekao da su “one sakrivene.“

Ali postoje brojni drugi izveštaji o masivnim NLO-ima koji su viđeni na Antarktiku ili Arktiku. Jedno takvo viđenje se dogodilo kada je USS Trepang SSN 674 presreo ogroman NLO u martu 1971. godine.

Prema izveštajima, zvanična lokacija na kojoj se viđenje dogodilo je između Islanda i ostrva Jan Majen u Atlanskom okeanu. NLO viđenje se desilo slučajno kada je vojska bila u regionu na zajedničkoj rutinskoj vojnoj i “naučnoj“ ekspediciji. Prema izveštajima, oficir koji je prvi primetio neidentifikovani leteći objekat je bio Džon Kilika koristeći periskop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here