Home POGLEDI ČOVEK KOJI LEČI STERILITET I OTKRIVA RAK: MOGU DA ODREDIM POL DETETA...

ČOVEK KOJI LEČI STERILITET I OTKRIVA RAK: MOGU DA ODREDIM POL DETETA PRE NEGO ŠTO BUDE ZAČETO, A ZBOG OVOGA LJUDI DOBIJAJU KANCER! (VIDEO)

689
0
SHARE

Milorad Kovačević, atletski trener, slikar, pisac, travar, pronalazač, astronom i meteorolog amater, iz Gornjeg Statovca kod Prokuplja, tvrdi da može da odredi pol deteta pre nego što je začeto! On u razgovoru za Telegraf.rs navodi da njegova metoda donosi rezultate i da je do sada na osnovu njegovih proračuna rođeno oko 1500 beba željenog pola.

– Na osnovu datuma rođenja budućih roditelja i nekoliko njihovih predaka mogu da odredim kada bi dete trebalo da se začne da bi bilo željenog pola. Nisam vidovit ni nadrilekar, a ova moja metoda je potpuno naučna i zasnovana je na rezultatima istraživanja koje sam radio poslednje tri decenije.

Proverio sam je i potvrdio u više od 10.000 slučajeva i na osnovu toga se rodilo 1500 beba želejnog pola. Osim što roditeljima omogućava da izaberu pol, moja metoda pomaže i u lečenju steriliteta – objašnjava Kovačević.

Pored ovoga, on je otkrio i da sportisti mogu da imaju mnogo bolje predispozicije ukoliko su rođeni u određenom godišnjem periodu. Izučavanjem je počeo da se bavi 1982. godine, vodeći podatke za atletičare u AK “Spartak” iz Opova.

– Zapazio sam da su datumi rođenja sprintera grupisani po mesecima u svakoj godini. Studirao sam na Fakultetu za fizičko vaspitanje i naučio da je brzina nasledna osobina. U prvih pet-šest godina sam imao sve promašaje, ali sam nakon toga otkrio neverovatne stvari, saznao sam da se radi o kosmičkom zakonu, koji je prisutan svuda .

Pratio sam više od tri decenije posledice svega ovoga na ljude u maloj sredini, kao što je Opovo, gde sam znao svakog čoveka, a kasnije sam proširio moje znanje i teoriju na čitavu zemlju. Ove pravilnosti izaziva kosmička energija, koju sam nazvao “Koen”. Najznačajnije je što se deo ove energije zadržava u čoveku, u prvoj ćeliji, kao i u svim drugim koji nastanu od nje – navodi Kovačević.

Prema njegovim rečima, “Koen” stiže na zemlju u talasima. Njegov ritam i jačina utiču na sve žive organizme. Zbog svega toga, on je ovu energiju podelio na tipove i godove.

– To je poprilično kompleksna metoda, ali se sve svodi na to da od tipova kombinacije očevih i majčinih godova zavisi pol deteta, kao i da li će uopšte doći do začeća. Nažalost, u Srbiji je sve više neplodnih parova , ali malo je onih koji obraćaju pažnju na neplodnost koja nije izazvana zdrvastvenim tegobama.

Otkrio sam da potomstvo nemaju i zdravi parovi istog “tipa”. Oni ne mogu da dobiju potomstvo, čak ni veštačkom oplodnjom, ali ima nade ako se spermatozoidi zadrže, odnosno zamrznu 11 meseci, kako bi se tipovi namestili. Nakon toga, može da se uradi veštačka oplodnja, koja uspeva gotovo sigurno – objašnjava Milorad.

On napominje da se njegovi pronalasci mogu primeniti u selekcijama sportista, u lečenju neplodnosti, u lečenju raka i drugih opakih bolesti, u planskom začinjanju zdrave, talentovane dece, željenog pola i u izbegavanju začinjanja dece sa naslednim manama i deformitetima.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here